Follow us

H Kim Kardashian έγινε - για άλλη μια φορά - κοκκινομάλλα

Μένει να δούμε πόσο καιρό θα τα κρατήσει.

591178_048

Το ότι η Kim Kardashian και οι αδελφές της κάνουν συνέχεια αλλαγές στα μαλλιά τους (σχεδόν μέρα παρά μέρα) είναι γνωστό. Μάλιστα είναι τόσο συχνές που καμιά φορά δεν καταλαβαίνουμε εάν πρόκειται για κάποια περούκα, Instagram φίλτρο ή είναι μόνιμες. Πλέον το ερώτημα που μάς έρχεται αυτόματα στο μυαλό είναι πόσο καιρό θα κρατήσουν το νέο χρώμα/κούρεμα/χτένισμα μέχρι να το βαρεθούν και να αποφασίσουν να το αλλάξουν ξανά.

Αυτό ακριβώς αναρωτηθήκαμε για άλλη μια φορά όταν είδαμε μια πρόσφατη φωτογραφία της 40χρονης, στην οποία εμφανίζεται με φλογερά κόκκινα, μετρίου μήκους μαλλιά.

Η social media queen μάς έχει συνηθίσει σε συνεχείς αλλαγές κυρίως στα χτενίσματα και στα μήκη των μαλλιών της και όχι τόσο στο χρώμα, που σε γενικές γραμμές κρατάει το signature καστανό της και κοντινές αποχρώσεις του. Μόνο μια φορά τόλμησε να το αποχωριστεί και να γίνει ginger τον περασμένο Ιούνιο, αφήνοντάς μας άφωνες.

Δες τη φωτογραφία της Kim Kardashian:

Όπως θα διαπιστώσεις κ' εσύ, πρόκειται για τεράστια αλλαγή, και φαίνεται ότι δεν είναι περούκα, καθώς έχει δώσει τα credits για το νέο της hair look στον κομμωτή της, Chris Appleton. Ο τελευταίος επιμελείται συνέχεια τα μαλλιά της, έχοντας δημιουργήσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που έχουμε δει τελευταία.

Δες εδώ: Kim Kardashian | Το εντυπωσιακό χτένισμα που έκανε για το λανσάρισμα της νέας beauty συλλογής της

Παρ' όλο που δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες στην ανάρτησή της για τον σκοπό της συγκεκριμένης αμφίεσης, υποψιαζόμαστε ότι έχει σχέση με τη νέα της σειρά καλλυντικών που κυκλοφόρησε στις 25/11 - και η εικόνα ανέβηκε την ίδια μέρα. Άλλωστε, το μακιγιάζ της δημιουργήθηκε με καλλυντικά KKW Beauty, και φυσικά ακολουθεί παρόμοιες αποχρώσεις με τα μαλλιά και το λάτεξ κουστούμι της, θυμίζοντας σούπερ ηρωίδα.

Πάντως εμείς την προτιμούμε καστανή, τι λες;

Δες επίσης: Το νέο χρώμα μαλλιών της Kim Kardashian είναι η απόλυτη τάση του χειμώνα

Κεντρική εικόνα: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ