Follow us

Τα 7 μεγαλύτερα hair trends του 2020

Δες ποιες celebrities τα υιοθέτησαν τη χρονιά που πέρασε.

chrisappleton1_128663614_975536422936400_8526065448160233142_n

Καθώς το 2020 οδεύει προς το τέλος του, δεν γίνεται να μην ανατρέξουμε στα μεγαλύτερα hair trends που κυριάρχησαν φέτος. Και μπορεί αυτή η χρονιά να ήταν μια από τις δυσκολότερες των τελευταίων ετών, αυτό όμως δεν εμπόδισε τις γυναίκες να κάνουν αλλαγές στα μαλλιά τους και να θέλουν να αναδείξουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα από τα χτενίσματα / κουρέματά τους.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν για σένα όλα εκείνα τα στυλ μαλλιών που κέντρισαν την προσοχή μας κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς και που είδαμε να "παίζουν" σε αγαπημένες celebrities αλλά και στις πασαρέλες.

Δες επίσης: Glitter eyes | Ιδέες μακιγιάζ για να κάνεις τα μάτια σου να λάμπουν

Δες τα μεγαλύτερα hair trends για το 2020:

#1. Curtain bangs

Μια cool εναλλακτική του κλασικού στυλ με αφέλειες, οι πλαϊνές αφέλειες ή αλλιώς οι αφέλειες-κουρτίνες ήταν ένα αγαπημένο trend για διάσημες όπως Jlo, Camila Cabello, Bella Hadid και άλλες. Υποψιαζόμαστε ότι η ανάγκη να μην αφιερώνουμε αρκετό χρόνο στο styling των μαλλιών μας μιας και τον περισσότερο χρόνο φέτος ήμασταν κλεισμένες σπίτια μας, έφερε στο προσκήνιο το συγκεκριμένο hair look και το μετέτρεψε σε major τάση. Αν το καλοσκεφτείς, είναι μια ωραία λύση για σένα που θες να έχεις αφέλειες για αλλαγή, αλλά δεν θες να χάνεις χρόνο ισιώνοντάς τες με το πιστολάκι - αφού οι curtain bangs "κάθονται" ωραία και μόνες τους.

#2. The Bombshell

Εκπληκτικός όγκος, πλούσια μαλλιά και μπούκλες ή κυματισμοί ορίζουν τη συγκεκριμένη τάση, που θέλει εντυπωσιακά και όμορφα μαλλιά όχι μόνο στις επίσημες εμφανίσεις μας αλλά και στην καθημερινότητά μας.

#3. Colourful hair

Τα διάφορα χρώματα στα μαλλιά, με επικρατέστερες τις αποχρώσεις του ροζ και φούξια, αφορούν μια τάση που μάς έρχεται από τα 90s. Πολλές stars την ασπάστηκαν, φέρνοντας έναν νοσταλγικό αέρα στο στυλ τους.

#4. Τhe Bob is back

Το διαχρονικό καρέ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Φέτος όμως το είδαμε να υιοθετείται από ακόμα περισσότερες celebrities απ' ότι στο παρελθόν, και μάλιστα σε όλα τα μήκη: από πολύ κοντό μέχρι μακρύ, στο ύψος των ώμων (lob). Οι περισσότερες μάλιστα τού έδωσαν ένα cool twist κάνοντας χαλαρούς κυματισμούς.

#5. Half-up half-down

Το girly χτένισμα της παιδικής μας ηλικίας επέστρεψε, αυτή τη φορά πιο επίκαιρο από ποτέ. Το λάνσαρε ο οίκος Chanel και ακολούθησαν πολλοί hair stylists που το εφάρμοσαν στις διάσημες πελάτισσές τους. Bonus point: όταν συνδυάζεται με πολυτελείς, υπερμεγέθεις φιόγκους και βελούδινα scrunchies στα μαλλιά.

#6. Μαντήλια και στέκες στα μαλλιά

Την αρχή έκανε άλλος ένας μεγάλος οίκος μόδας, που δεν είναι άλλος από τον Dior. Μαντήλια φορεμένα σαν κορδέλες, μπαντάνες και περίτεχνες στέκες είναι τα νέα κοσμήματα που στολίζουν τα μαλλιά μας.

Δες εδώ: Πώς να φορέσεις στέκες και μαντήλια για τα μαλλιά με στυλ

#7. (Honey) Blonde

Μια απόχρωση που υιοθέτησε η Hailey Bieber στα μαλλιά της, όταν επέλεξε να ανοίξει την απόχρωσή της και να τα φωτίσει. Ακολούθησαν πολλές stars που θέλησαν και εκείνες να δώσουν έναν πιο φωτεινό τόνο στα μαλλιά τους, όπως η Jennifer Lopez, η Kylie Jenner ή η Kim Kardashian.

Πολλά από τα παραπάνω μπορούν να σε εμπνεύσουν και για τις γιορτινές εμφανίσεις σου - ναι, ακόμα και φέτος που θα μείνουμε σπίτι!

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ