Follow us

Glitter nails | Το λαμπερό trend που θα αναδείξει το μανικιούρ σου

Δες τις wow φωτογραφίες που θα εμπνεύσουν το festive μανικιούρ σου.

oliveandjune_37057905_1955784161152929_1493711624647737344_n Instagram

Tο glitter αρέσει στις περισσότερες γυναίκες. Ειδικά όταν μιλάμε για glitter nails, λίγες κοπέλες δεν ενθουσιάζονται έστω και με ελάχιστη χρυσόσκονη στα νύχια τους. Αυτή η διακριτική (ή και όχι) λάμψη μάς φτιάχνει τη διάθεση, ενώ θυμίζει τόσο πολύ Χριστούγεννα και τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Το glitter πάντα θα έχει μια θέση στην καρδιά μας, θέλοντας να το εντάξουμε είτε στα ρούχα, είτε στο μακιγιάζ είτε στα νύχια μας. Ειδικά τώρα στις γιορτές, η ανάγκη για κάτι sparkly και γεμάτο χρυσόσκονη, γίνεται μεγαλύτερη και θέλουμε τα πάντα να έχουν glitter.

Bonus point: Έστω και ελάχιστη ποσότητα glitter στα νύχια μπορεί να ανανεώσει και να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό μανικιουρ.

Αφού μιλήσαμε για το πώς μπορείς να κάνεις γιορτινά glitter eyes στο μακιγιάζ σου, καιρός να σου δείξουμε κάποιες inspo φωτογραφίες που θα σε εμπνεύσουν για το επόμενο μανικιούρ σου. Τώρα που ανοίγουν τα nail salons, έχεις έναν ακόμα λόγο να τα επισκεφτείς και να δείξεις στη μανικιουρίστ σου κάποια από τις παρακάτω εικόνες.

Δες μερικές wow φωτογραφίες με inspiring glitter nails:

Soft sparkle

An alternative french mani

Glass shimmer

Crystal clean

Passionate red

All the sparkle

Chunky Glitter Diagonals

Mix it up

Glitter cuticles

Bonus tip: Εάν το μανικιούρ σου έχει ξεφτίσει στις άκρες και δεν έχεις χρόνο να περιποιηθείς μόνη σου τα νύχια σου ή να πας στην μανικιουρίστ σου, μπορείς να καλύψεις τα όποια κενά χρώματος στα νύχια σου με λίγο glitter βερνίκι νυχιών, φτιάχνοντας έτσι μόνη σου το δικό σου piece of art στα νύχια σου!

Δες επίσης: Chiara Ferragni | To εύκολο μακιγιάζ της είναι ό, τι πιο ωραίο είδαμε σήμερα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ