Follow us

Τα χρώματα και σχέδια που επιλέγουν οι celebrities για τα νύχια τους

Πάρε ιδέες για το επόμενο ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου.

130871044_2745672262348583_7997894274575437350_n

Από την ημέρα που άνοιξαν τα nail salons, δεν έχουμε σταματήσει να χαζεύουμε διάφορες ιδέες μανικιούρ αλλά και τα νύχια των αγαπημένων μας celebities, ώστε να πάρουμε μια ιδέα για το επόμενο ραντεβού μας.

Έτσι λοιπόν, με το καθιερωμένο μας scroll down στο Instagram, μάς τράβηξαν την προσοχή τα μανικιούρ τριών διασήμων: της Kendall Jenner, της Chiara Ferragni και της Dua Lipa.

Δες επίσης: Glitter nails | Το λαμπερό trend που θα αναδείξει το μανικιούρ σου

Όντας και οι τρεις τους πλήρως ενημερωμένες για τις νέες τάσεις τόσο στη μόδα όσο και στο μακιγιάζ, οι επιλογές τους λειτουργούν επιδραστικά, κάνοντάς μας να εμπνευστούμε για το επόμενο μανκιούρ μας, τώρα μάλιστα που μπορούμε να περιποιηθούμε τα νύχια μας στα κέντρα αισθητικής.

Δες τα post pου ανέβασαν:

Kendall Jenner

Το supermodel επέλεξε την it απόχρωση της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλη από το καφέ σοκολατί. Το χρώμα αυτό, που αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική του κλασικού nude αλλά στο πιο έντονο, το έχουμε δει να φοριέται από πολλές celebrities τους τελευταίους μήνες, και πάντως σίγουρα κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας της Kendall.

Δες επίσης: Το απρόσμενο χρώμα στα νύχια που επιλέγουν όλα τα it girls φέτος το φθινόπωρο

Chiara Ferragni

Κάτι πιο ιδιαίτερο για την Ιταλίδα influencer και επιχειρηματία, η οποία επέλεξε να κάνει σχέδια στα μακριά οβάλ νύχια της, και μάλιστα όχι κάτι απλό: κίτρινες φλούο φωτιές φαίνονται να "αναδύονται" από την άκρη των νυχιών της μέχρι τη βάση, κάνοντας τα νύχια της πολύ εντυπωσιακά. Θα το τολμούσες;

Dua Lipa

Ούτε η τραγουδίστρια προτίμησε να μείνει σε κάτι απλό και απέριττο, αφού ομοίως επέλεξε ένα περίπλοκο σχέδιο για το μανικιούρ της. Πιο πολύ μάς μοιάζει με ζωγραφιά, με μια λιλά βάση και καρδιές με ζωηρά χρώματα ζωγραφισμένες πάνω σε αυτήν, ενώ η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι οι λάμψεις σε μορφή μικρών αστεριών, που μοιάζουν αρκετά αληθινές!

Δες εδώ: Το λαμπερό μανικιούρ της Dua Lipa που έκλεψε τις εντυπώσεις

Ό, τι και να επιλέξεις να κάνεις στα νύχια σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ανανεωθείς και θα χαλαρώσεις, κάτι που είναι αναγκαίο την περίοδο που διανύουμε.

Δες επίσης: Πρόλαβες να κλείσεις ραντεβού για νύχια; 15 χριστουγεννιάτικα μανικιούρ που πρέπει να ζητήσεις

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ