Follow us

M·A·C Cosmetics x Celia Kritharioti | Η glamorous και άκρως γιορτινή συνεργασία τους

Δες το κομψό xmas kit που δημιούργησαν.

MACxCeliaKritharioti_XmasKit(CeliaPhoto1)

Όταν η μόδα και η ομορφιά ενώνουν τις δυνάμεις τους, τότε μόνο όμορφα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Έτσι λοιπόν, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας, Σήλια Κριθαριώτη, συνεργάστηκε με την M·A·C Cosmetics για να δημιουργήσουν το πιο κομψό και glamorous Χριστουγεννιάτικο kit που θα δεις φέτος.

Στα πλαίσια της συνολικότερης συνεργασίας που έχουν μεταξύ τους, η σχεδιάστρια σχεδίασε αποκλειστικά για τη M·A·C Cosmetics ένα συλλεκτικό clutch τσαντάκι.

To M·A·C x Celia Kritharioti Xmas Kit, αποτελείται από ένα κόκκινο, συλλεκτικό glitter clutch, με την υπογραφή της σχεδιάστριας και περιέχει δύο αγαπημένα M·A·C προϊόντα: τo best seller, In-Extreme Dimension 3D Black Lash Mascara σε mini size για να το έχεις πάντα μαζί σου και το Grand Illusion Liquid Lip Colour στην κόκκινη απόχρωση “Its Just Candy, για εκθαμβωτική λάμψη στα χείλη σου.

Η συνεργασία αυτή είναι εμπνευσμένη από τη συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη για τα φετινά Χριστούγεννα, με όνομα Celia Kritharioti Couture Red For Hope Xmas 2020 Collection”. Όπως δήλωσε και η ίδια, το κόκκινο χρώμα αποτέλεσε την έμπνευση και το κύριο χαρακτηριστικό για τη δημιουργία μίας συλλογής που όχι μόνο θα φέρει χαρά και ευτυχία σε όλους τους ανθρώπους, αλλά και θα ενισχύσει την ελληνική μόδα, έναν τομέα που τώρα χρειάζεται υποστήριξη, περισσότερο από ποτέ.

Το M·A·C x Celia Kritharioti Xmas Kit διατίθεται αποκλειστικά online από 21/12 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στο www.maccosmetics.gr και στα e-shops των καταστημάτων Attica και Galerie De Beaute.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ