Follow us

Θέλεις άψογα νύχια στις γιορτές; Ανακαλύψαμε τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών

Με 140 λαχταριστές αποχρώσεις, τα Laloo Weekly Nail Polishes από την Laloo Cosmetics θα γίνουν οι σύμμαχοί σου για ένα άψογο μανικιούρ στο σπίτι.

Woman beauty portrait svetikd

Ανήκεις στις κοπέλες που δεν μπορούν να πάνε πουθενά χωρίς ένα άψογο μανικιούρ; Θες τα νύχια σου να είναι πάντα περιποιημένα, ενώ έχεις τρέλα με τα βερνίκια νυχιών και θες να έχεις πάντα τα καλύτερα και σε όσες περισσότερες αποχρώσεις γίνεται; Τότε τα παρακάτω σίγουρα σε ενδιαφέρουν!

Τα νέα Laloo Weekly Nail Polishes , με την ποιότητα και την καλαισθησία της Laloo Cosmetics, είναι πια γεγονός.

Όταν το απλό βερνίκι νυχιών συναντάει την τελειότητα της υφής, τις εξαιρετικές αποχρώσεις και τη μοναδικότητα της ακρίβειας, αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για την εμφάνιση των νυχιών σου.

Πρωτοπόρα, απλά βερνίκια για έντονο χρώμα και λάμψη, έρχονται σε συσκευασία 15ml και είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 140 διαφορετικές αποχρώσεις. Αμέτρητα χρώματα, αμέτρητες οι επιλογές για εσένα που θες να αλλάζεις χρώμα και στυλ όσο συχνά επιθυμείς.

Με διάρκεια έως και 7 ημερών, θα σου λύσουν τα χέρια, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις τη δυνατότητα να το ανανεώσεις όποτε θες σπίτι σου.

Το ειδικό πινέλο θα σε βοηθήσει να το εφαρμόσεις εύκολα και με ακρίβεια στα νύχια σου, για αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό. Μόνο δύο στρώσεις αρκούν, ενώ δεν απαιτούν τη χρήση base coat - εκτός φυσικά από τη χρήση του Laloo Weekly Top Coat για μεγαλύτερη διάρκεια και γυαλάδα.

Τα μόλις 2 λεπτἀ που χρειάζεται η κάθε στρώση βερνικιού για να στεγνώσει θα σε διευκολύνουν όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, ενώ και η αφαίρεσή του με απλό ασετόν προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ευκολία.

Είναι Vegan και Cruelty Free, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν προκαλούν αλλεργίες.

Θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα και στο www.laloo.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ