Follow us

Stella Tennant | Τα ωραιότερα beauty looks του διάσημου top model

Όλες εκείνες οι εμφανίσεις της που την καθόρισαν και της καθιέρωσαν στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

ABACA_490515_038

Λίγες ημέρες πριν μάς αποχαιρετίσει η δύσκολη αυτή χρονιά, ένα δυσάρεστο νέο συντάραξε τον κόσμο της μόδας, προκαλώντας μεγάλη θλίψη σε όλους: η Stella Tennant έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης σε ηλικία μόλις 50 ετών.

Το super model από τη Βρετανία, που μάλιστα ήταν γόνος αριστοκρατικής οικογένειας, είχε διαγράψει λαμπρή πορεία στο μόντελινγκ, ξεκινώντας από τα early 90s και συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η ηλικία δεν έχει καμία σημασία. Κυριάρχησε στη λαμπερή αυτή βιομηχανία περπατώντας στα catwalks των μεγαλύτερων και πιο καταξιωμένων σχεδιαστών μόδας, ενώ κόσμησε τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών του πλανήτη.

Το ντεμπούτο της στην πασαρέλα έκανε το 1994, περπατώντας για τον οίκο Chanel στο S/S '94 fashion show στο Παρίσι, φορώντας ένα σκουλαρίκι-δαχτυλίδι στη μύτη που την ξεχώρισε. Συνέχισε την καριέρα της περπατώντας για τους Helmut Lang, Prada, Jean Paul Gaultier, Gianni Versace και πολλούς άλλους, ενώ το τελευταίο show στο οποίο πήρε μέρος ήταν το Haute Couture show του Valentino τον Ιανουάριο του 2020, όταν και σταμάτησε εξαιτίας της πανδημίας.

Δες επίσης: Stella Tennant | Οι καλύτερες fashion στιγμές του super model

Το ανδρόγυνο look της την ανέδειξε ως το απόλυτο top model και την έκανε να ξεχωρίσει από την αρχή ανάμεσα στα glamorous models της δεκαετίας του ´90, δίνοντας έναν ξεχωριστό, grunge αέρα στη μόδα της εποχής, που έμελλε να κρατήσει έως και σήμερα. Παρά το ιδιαίτερο παρουσιαστικό της, κατάφερνε να μπαίνει πολύ εύκολα σε διαφορετικούς ρόλους και χαρακτήρες και ως άξια shape-shifter εκπροσωπούσε με επιτυχία οτιδήποτε μπορεί να ήθελε κάθε σχεδιαστής, χωρίς φυσικά να χάνει το δικό της στιλ.

Δες παρακάτω μερικά από τα beauty looks της Stella Tennant που ξεχωρίσαμε, είτε από την πασαρέλα είτε από την προσωπική της ζωή:

Chanel Paris - Bombay Fashion Show 2011/12

Jean-Paul Gaultier Haute Couture F/W 2007

John Galliano for Christian Dior Haute Couture F/W 2007/08

Karl Lagerfeld for Chanel Ready To Wear F/W 2007/07

Front row στο Chanel S/S 2014 Haute Couture Collection show

Front Row στο Christian Dior's F/W 15/16 Ready-To-Wear Collection

Front Row Chanel Paris FW Womenswear F/W 16/17

Εικόνες: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ