Follow us

Το γιορτινό χτένισμα της Kendall Jenner που θα θες να αντιγράψεις asap

Και είναι τόσο εύκολο και chic.

132459522_219335476458271_7905109022928592378_n

H Kendall Jenner είναι πιθανόν η μοναδική από τις αδελφές της που δεν πειραματίζεται ιδιαίτερα με τα μαλλιά και το makeup της. Έχει βρει το στυλ της και το ακολουθεί πιστά, έχοντας συνήθως ένα καρέ sleek κούρεμα και nude ή γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ της.

Σε ιδιαίτερες περιστάσεις μπορεί να κάνει κάτι πιο extreme με το χτένισμα/κούρεμά της, ενώ ακόμα και τότε το makeup παραμένει nude, απλά ακόμα πιο έντονο, ενώ μπορεί για την αλλαγή να δοκιμάσει κάποιο κόκκινο κραγιόν στα χείλη.

Έτσι, ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για εμάς όταν την ημέρα των Χριστουγέννων την είδαμε με ένα εντελώς διαφορετικό hair look. Με τη βοήθεια της celebrity hair extension artist Priscilla Valles είχε βάλει extensions έτσι ώστε να αποκτήσει μια XXL χαίτη - όπως διαπιστώσαμε ότι έκαναν και όλες σχεδόν οι αδελφές της σε μια πρόσφατη οικογενειακή φωτογραφία.

Δες εδώ: Νέο hair look για τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη | Η εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά του μοντέλου

Τα εντυπωσιακά μαλλιά της ήταν ίσια και έφταναν μέχρι χαμηλά στη μέση της, ενώ είχε κάνει χωρίστρα στη μέση και είχε χτενίσει τις μποροστινές τούφες των μαλλιών της προς τα πίσω, στερεώνοντάς τες με μαύρα τσιμπιδάκια στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού της. Μια κομψή παραλλαγή τoυ half up half down χτενίσματος που τόσο μάς αρέσει και είναι πανέυκολο να το κάνεις στο πι και φι.

Δες εδώ: Half-up hair | Tο girly χτένισμα που κάνει δυναμικό comeback

Δες το χτένισμα της Kendall Jenner:

Παρ᾽ότι είναι απλό, αυτό το χτένισμα είναι ταυτόχρονα τόσο κομψό, αποδεικνύοντας ότι και στα μαλλιά ισχύει καμιά φορά το περιβόητο less is more.

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ