Follow us

Το Sex & The City επιστρέφει | Η beauty εξέλιξη των πρωταγωνιστριών της σειράς

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου!

201081_002

Αποκλείεται να μην έχεις ακούσει τα breaking news σχετικά με την επιστροφή της θρυλικής σειράς Sex & The City, που τις τελευταίες ώρες έχουν κυριαρχήσει στο feed μας.

Μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την αναβίωση του τόσο πετυχημένου αυτού tv show των 90s - early 00s, οι γνωστές πρωταγωνίστριες τις επιβεβαίωσαν πριν λίγες ώρες με την ανάρτηση ενός mini teaser της σειράς στο Instagram τους.

Περισσότερα γι' αυτό θα δεις εδώ.

Και ενώ εμείς πετάμε απ' τη χαρά μας και ανυπομονούμε τόσο να δούμε τη συνέχεια, προσπαθώντας να φανταστούμε πώς θα είναι οι ζωές των ηθοποιών τη νέα αυτή σεζόν που έρχεται, δεν γίνεται να μην κάνουμε μια αναδρομή στα beauty looks τους και να τα συγκρίνουμε με αυτά του σήμερα.

Σίγουρα είσαι περίεργη να δεις πώς έχουν εξελιχθεί oi Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kim Cattrall και Kristin Davis. Και μπορεί - δυστυχώς - η Kim Cattrall να μην επιστρέψει στη νέα παραγωγή, θα έχουμε τουλάχιστον την ευκαιρία να αναλύουμε τα beauty looks των υπολοίπων κατά τη διάρκεια της προβολής των 10 επεισοδίων που έρχονται.

Sarah Jessica Parker

H Carrie Bradshaw έχει χαραχθεί στη μνήμη μας ως η fashion insider που μπορούσε να τρέξει άνετα στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τα iconic 12ποντα Manolo Blahnik της. Πέρα από τα πάντα προσεγμένα outfits της όμως, αυτό που την χαρακτήριζε ήταν τα μακριά ξανθά wavy μαλλιά της και το διακριτικό μακιγιάζ της, με το οποίο βέβαια φρόντιζε να τονίζει τα γαλάζια μάτια της. Δεν βλέπουμε να διαφέρει πολύ η Sarah Jessica Parker του 2003 και του σήμερα - τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι ίδια, με το αστραφτερό χαμόγελό της να την χαρακτηρίζει απόλυτα μέχρι σήμερα.

Cynthia Nixon

Και όμως, η πάλαι ποτέ φλογερή κοκκινομάλλα έγινε ξανθιά! Η Μiranda, η σέξι δικηγόρος που έμεινε στην ιστορία για την ginger καρέ κουπ της, κράτησε το κοντό haircut της αλλά αποφάσισε να μπει στο club των ξανθών, αλλάζοντας εντελώς το στυλ της.

Kristin Davis

Φαίνεται να μην έχει περάσει ούτε χρόνος από το πρόσωπο της τηλεοπτικής Charlotte: η γλυκιά ηθοποιός είναι ολόιδια, έχοντας μείνει πιστή τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα των μαλλιών της. Ακόμα και τα φρύδια της έχουν μείνει ίδια, ενώ το μακιγιάζ παραμένει απαλό, αναδεικνύοντας τα φυσικά όμορφα χαρακτηριστικά της.

Kim Cattrall

Τι να πούμε για την αξέχαστη Samantha: στα 64 της παραμένει σέξι και όμορφη, όπως ακριβώς την γνωρίσαμε 23 χρόνια πριν. Παρέμεινε ξανθιά, ενώ έχει κρατήσει ακόμα και τις αφέλειες που τόσο αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Δεν φαίνεται να είναι μεγάλες οι αλλαγές στην εμφάνισή τους, τι λες εσύ;

Δες επίσης: Το SATC επιστρέφει | Αυτά είναι τα 15 πιο iconic hair looks της Carrie Bradshaw

Κεντρική εικόνα και φωτογραφίες εντός κειμένου: Abaca / www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ