Follow us

Missbloom x Sephora | Η ομορφιά έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο

Για τη Sephora, η ομορφιά δεν είναι πρότυπο, μέγεθος ή φίλτρο, αλλά εργαλείο δύναμης και αυτοπεποίθησης.

beauty iStock

Δεν είναι μύθος, ούτε cliché: Η ομορφιά έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Όχι όμως επειδή δίνει ακόμα περισσότερη εξουσία στους ισχυρούς, αλλά γιατί χαρίζει αυτοπεποίθηση σε όλους. Δεν είναι κάτι που υπάρχει πλέον μόνο στις πασαρέλες και τα περιοδικά, αλλά και στις selfies των φίλων μας ή στις τελευταίες αναρτήσεις των trend setters.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το Missbloom και γι' αυτό εδώ και 10 χρόνια -από τη γέννησή του μέχρι σήμερα- έχει ως βασικό του στόχο να κάνει τις αναγνώστριες του να νιώθουν όμορφες, μέσα και έξω, έτσι ώστε να μπορούν με όπλο την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό τους να κάνουν όμορφο και τον κόσμο μέσα στον οποίο ζουν.

The Unlimited Power of Beauty

Είναι μεγάλη μας χαρά που την ίδια "ανάγνωση" της ομορφιάς κάνει και η Sephora. Με μότο της το "The Unlimited Power of Beauty", το απόλυτο beauty hotspot παρουσιάζει την ομορφιά σαν έναν παράδεισο, όπου όλοι έχουν τη δύναμη και το δικαίωμα να πειραματίζονται και να δίνουν το δικό τους ορισμό γι’ αυτήν.

Η ομορφιά είναι δύναμη, κοινότητα, αποδοχή. Δεν έχει κανόνες, δεν κρίνει, δεν λογαριάζει ηλικίες, εθνικότητες και φύλα. Είναι η χώρα των θαυμάτων, ένα μέρος μαγικό, όπου μπορείς να ανακαλύψεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου. Είναι απεριόριστη, επειδή υπάρχουν τόσες ομορφιές όσες και οι άνθρωποι στον κόσμο. Το ίδιο άτομο μπορεί μάλιστα να εξερευνήσει πολλές πτυχές της είτε μέσα σε μια μέρα είτε σε μια ολόκληρη ζωή. Μας δίνει τη δύναμη να επιβεβαιωνόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας. Για τη Sephora, η ομορφιά δεν είναι πρότυπο, μέγεθος ή φίλτρο, αλλά εργαλείο δύναμης και αυτοπεποίθησης.

In Sephora We Trust

Έχοντας βαθιά στο DNA της αυτήν την έννοια της ομορφιάς, η Sephora μας προσφέρει όλα όσα χρειαζόμαστε για να νιώθουμε η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας. Για εκείνη, η περιποίηση της επιδερμίδας, και των μαλλιών είναι η ύψιστη μορφή self care, ένα τελετουργικό που μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένο μόνο περιλαμβάνοντας τα καινοτόμα και μοσχομυριστά προϊόντα της τεράστιας γκάμας της. Το μακιγιάζ από την άλλη είναι για εκείνη ζωγραφική πάνω στο πρόσωπο. Οι καλλιτέχνες κάθε φύλου, κάθε ηλικίας και κάθε φυλής είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι στο μαγικό της κόσμο.

Missbloom x Sephora | Η ομορφιά έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο

Σε αυτόν μπορεί να βρει κανείς τόσο τα ανατρεπτικά προϊόντα Sephora Collection, του in house brand που δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται, όσο και άλλων Exclusive at Sephora brands, όπως τα Huda Beauty, Benefit Cosmetics, The Ordinary, Rare Beauty, Fenty Beauty, Make Up For Ever, Briogeo, Fresh και Nars, που μας βοηθούν να ορίσουμε τη δική μας ομορφιά και κυρίως να αγαπήσουμε αυτό που βλέπουμε στον καθρέφτη μας.

Powerful Beauty Gifts

sephora

Φέτος τις γιορτές, χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα το δώρο της δύναμης της ομορφιάς με τη μορφή μοναδικών χριστουγεννιάτικων sets από τη Sephora, έτοιμων να τους ικανοποιήσουν, να τους περιποιηθούν, να τους ενυδατώσουν και να τους αρωματίσουν από την κορυφή έως τα νύχια.

sephora

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σημαντική θέση στην κατηγορία δώρων έχουν τα Sephora Xmas Ornaments με all time favourite προϊόντα σε mini μέγεθος που κάνουν ακόμα πιο μαγικές τις γιορτές.

"Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα", είχε πει ο Νίκος Καζαντάκης κι αυτό ακριβώς μας καλεί να κάνουμε η Sephora. Η ομορφιά και η δύναμή της να αλλάξει τον κόσμο είναι στα χέρια μας. Ας το διαδώσουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ