Follow us

Αυξητική στήθους χωρίς ουλές; Με ταχύτερη ανάρρωση; Και φυσικό αποτέλεσμα; Φυσικά και γίνεται!

Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά

Preparing to breast correction

Αναμφισβήτητα η αυξητική στήθους είναι η πλαστική επέμβαση με την μεγαλύτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια και είναι απόλυτα λογικό αφού σχετίζεται άμεσα με το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας. Όλες οι γυναίκες επιθυμούν το στήθος τους να συνεχίζει να είναι στητό και σφριγηλό όταν τα χρόνια περνούν και το σημαντικότερο; Να είναι πλούσιο και εντυπωσιακό!

Εκεί που η φύση δεν φάνηκε γενναιόδωρη, η πλαστική χειρουργική έρχεται να καλύψει όλα τα κενά!

Όμως, επειδή έχουμε δει και ακούσει πολλά, πώς μπορούμε να νιώθουμε ασφάλεια ότι όλα θα γίνουν όπως εμείς θέλουμε και τα έχουμε σκεφτεί;

Αναζητώντας τεχνικής και λύσεις προκειμένου να “ξαναδημιουργηθεί” το γυναικείο στήθος μάθαμε τα πάντα για την πιο ασφαλή, πρωτοπόρο και αποτελεσματική μέθοδο αυξητικής στήθους, την Subfascial.

Λίγα λόγια για την τεχνική Subfascial, που μας ενθουσίασε!

Ας μιλήσουμε λίγο ιατρικά τώρα...

Στην υποπεριτονιακή τεχνική τοποθετείται το ένθεμα σιλικόνης κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός, σχεδόν αναίμακτα. Η εξελιγμένη αυτή τεχνική έχει διαφοροποιηθεί από τις κλασικές μεθόδους πλαστικής στήθους, καταφέρνοντας να αποσπάσει από αυτές μόνο τα πλεονεκτήματά τους, ελαχιστοποιώντας το ενδεχόμενο επιπλοκής στη διάρκεια της επέμβασης.

Μετεγχειρητικά η γυναίκα βλέπει στον καθρέπτη ένα 100% φυσικό αποτέλεσμα! Και ναι, είναι αυτό ακριβώς που θέλαμε!

Σκέφτεσαι κι εσύ την Subfascial αυξητική στήθους;

Οι γυναίκες με μικρομαστία, στήθος υποπλαστικό, απώλεια όγκου, εκ γενετής ασυμμετρία μαστών ή εκείνες που παρατήρησαν το στήθος τους να αλλάζει προς το χειρότερο μετά την εγκυμοσύνη είναι οι κατάλληλες να δεχθούν τη ριζοσπαστική αυτή τεχνική. Από την στιγμή που το στήθος έχει διαμορφωθεί πλήρως, δηλαδή η γυναίκα είναι άνω των 18 ετών, μπορεί να υποβληθεί με ασφάλεια στην επέμβαση.

Διάβασε παρακάτω μερικά συνδυαστικά πλεονεκτήματα που μόνο η Subfascial έχει με το μέρος της:

- Δεν παρουσιάζεται καμία δυσμορφία ή παραμόρφωση στο ένθεμα

- Ο πάνω πόλος του μαστού μετά την επέμβαση είναι εξίσου σφριγηλός και πλούσιος με τον κάτω, χωρίς να εμφανίζει πτυχώσεις

- Το ένθεμα πιέζεται από τον μυ της περιοχής με αποτέλεσμα να φαίνεται απόλυτα φυσικό

- Το στήθος δεν πέφτει, ακόμα και μετά από χρόνια, αφού η περιτονία υποβαστά το ένθεμα μεταξύ των πρόσθιων και οπίσθιων καθεκτικών συνδέσμων

- Οι τομές δεν γίνονται αντιληπτές και επουλώνονται στο πέρασμα

του χρόνου

Και μετά; Πότε επιστρέφεις στην καθημερινότητα;

Η επέμβαση διαρκεί από 1 έως 2 ώρες, συνήθως επιλέγεται γενική νάρκωση και η γυναίκα επιστρέφει σε λίγες μόλις ημέρες στην εργασία της, αποφεύγοντας την έντονη καταπόνηση για λίγο διάστημα.

Και η ερώτηση κρίσεως: Τι συμβαίνει με τα ενθέματα; Έχουν ημερομηνία λήξης;

Τα ενθέματα νέας γενιάς είναι εργονομικά σχεδιασμένα έτσι ώστε, το στήθος όχι μόνο να φαίνεται φυσικό, αλλά να έχει υφή και «συμπεριφορά» φυσική. Δεν φθείρονται, με αποτέλεσμα να δίνουν σχήμα και σφριγηλότητα στο στήθος ακόμα και όταν τα χρόνια περάσουν και αρχίζει το σώμα να ωριμάζει φυσιολογικά.

Τι θέλεις, λοιπόν; Κεντρικό ζητούμενο της αυξητικής στήθους είναι το φυσικό αποτέλεσμα. Και έτσι μπορείς να το πετύχεις!

Ευχαριστούμε τον Δρ. Μπουκουβάλα M.D, PH.D Πλαστικό Χειρουργό, Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.drboukouvalas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ