Follow us

Αυτές είναι οι 4 καλύτεροι μέθοδοι για να νικήσεις το τοπικό πάχος

Οι θεραπείες που σε απαλλάσσουν από το τοπικό λίπος οριστικά.

τοπικό πάχος

Ζητήσαμε από το δερματολόγο Dr Τζερμιά να μας μιλήσει για τις μεθόδους που θεωρούνται οι πιο δραστικές θεραπείες για το τοπικό πάχος, μειώνοντας το τοπικό λίπος οριστικά και σμιλεύοντας αρμονικά το σώμα.

CoolSculpting

Είναι η αυθεντική μέθοδος και συσκευή κρυολιπόλυσης που μπορεί να καταπολεμήσει οριστικά το τοπικό πάχος σε μία μόνο συνεδρία. Την έχουν εφαρμόσει ήδη 7 εκατομμύρια άτομα πριν από ‘σένα και επιβεβαιώνουν ότι απαλλάχθηκαν από το τοπικό λίπος ακόμα και στα πιο «σθεναρά» σημεία, όπως είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης και τα ψωμάκια. Η θεραπεία εφαρμόζεται με μία τεχνολογικά προηγμένη συσκευή που ψύχει επιλεκτικά τα λιποκύτταρα στους -13οC, τα κρυσταλλοποιεί και προκαλεί τον φυσιολογικό θάνατό τους. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής, με την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού φαρμάκων και συσκευών (FDA) και προσφέρει μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους έως 40%!

VASER Lipo

Είναι η επαναστατική μέθοδος λιπογλυπτικής και λιποαναρρόφησης, εγκεκριμένη από τον FDA, που εφαρμόζεται με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο και έτσι σε γλιτώνει από όλες τις δυσκολίες που συνεπάγεται μία κλασική λιποαναρρόφηση (νοσηλεία, γενική αναισθησία, μεγάλο διάστημα αποθεραπείας, πιθανή χαλάρωση του δέρματος, κτλ). Με τη δύναμη των υπερήχων, η μέθοδος VASER Lipo® ρευστοποιεί το λίπος και το αναρροφά εύκολα χωρίς να βλάπτει τους γύρω ιστούς, προσφέροντας παράλληλα εντυπωσιακή σύσφιξη της περιοχής. Σε μία συνεδρία, μπορεί να σου χαρίσει τις τέλειες αναλογίες και ταυτόχρονα να σε απαλλάξει και από την αντιαισθητική κυτταρίτιδα!

Lipolysis

Αποτελεί την πλέον εξελιγμένη τεχνική μεσοθεραπείας (με έγκριση FDA) που επιτρέπει τη δυνατότητα μικρολιπογλυπτικής, διορθώνοντας τις αναλογίες του σώματός σου με τη βοήθεια μιας βιοσυμβατής και ιδιαίτερα δραστικής λιποδιαλυτικής ουσίας. Οι εγχύσεις εφαρμόζονται με «τεχνική βεντάλιας» που επιτρέπουν την τρισδιάστατη καταπολέμηση του προβλήματος, καθώς εφαρμόζονται σε όλο το βάθος και την έκταση του τοπικού λίπους. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται σε λίγες μόνο συνεδρίες και είναι πάνω από όλα μόνιμο!

Exilis Elite

Πρόκειται για τη σύγχρονη μέθοδο θερμολιπόλυσης που διαλύει το συσσωρευμένο λίπος με τη συνδυαστική δράση ραδιοσυχνοτήτων και μονοπολικών υπερήχων. Πιστοποιημένη από τον FDA, η συσκευή δρα στοχευμένα στον λιπώδη ιστό όπου ανεβάζει τη θερμοκρασία στους 42-44οC, προκαλώντας έτσι αύξηση του τοπικού μεταβολισμού και των καύσεων κατά 110%. Τα λιποκύτταρα διασπώνται και στη συνέχεια αποβάλλονται φυσιολογικά από τον οργανισμό, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται θεαματική σύσφιξη του δέρματος. Το αποτέλεσμα γίνεται ορατό από την 1η συνεδρία. Θα χρειαστούν περίπου 6 συνεδρίες για να αλλάξει οριστικά το σχήμα του σώματός σου.

«Με τις παραπάνω μεθόδους και τον συνδυασμό τους, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την καταπολέμηση του τοπικού πάχους. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι η κάθε μέθοδος να εφαρμόζεται σε εκείνα τα άτομα και σε εκείνες τις περιοχές όπου έχει την ενδεδειγμένη ένδειξη, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα», τονίζει ο Dr. Τζερμιάς, Δερματολόγος εξειδικευμένος στα LASER, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics).

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά Χριστόφορο, Δερματολόγο εξειδικευμένο στα LASER, Επιστημονικό Διευθυντή των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com, www.tzermias.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ