Follow us

Αυτή την άνοιξη, δεν θα ανάβεις ένα κερί αλλά δύο! Δες γιατί είναι τέλειος ο συνδυασμός κεριών

Τι πιο υπέροχο από μία μοναδική μυρωδιά

PHUBqYVY

Μέσα από τη συλλογή της με αρωματικά κεριά, η diptyque στοχεύει στη διαφύλαξη της οικουμενικής μνήμης των φυσικών αρωμάτων. Η diptyque γνωρίζει πώς να αποκαλύψει, μέσα από την απλότητα, τον οσφρητικό πλούτο των πρώτων υλών και να αναπαραγάξει όσο πιο πιστά γίνεται, την πληθώρα αρωμάτων μιας ανέγγιχτης φύσης, όπως την έχει ονειρευτεί. Από κερί σε κερί έχει δημιουργηθεί ένα εξαίσιο φυτολόγιο αρωμάτων - μια μοναδική παλέτα από σχεδόν πενήντα κεριά.

Ο καθένας μπορεί, συνδυάζοντας δύο από αυτά να συνθέσει το δικό του/της οσφρητικό τοπίο.

Η diptyque σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι αισθήσεων σε ένα φανταστικό κήπο, εκεί όπου συναντώνται όλες οι πτυχές του φυσικού κόσμου.

Όλα ξεκίνησαν από τη σχέση της diptyque με τους συνδυασμούς. Το 1963, οι τρεις ιδρυτές του οίκου δημιούργησαν ένα τρίο κεριών-"Hawthorn, Cinnamon και Tea"-που τα συνταίριαζαν ελεύθερα. Με τον καιρό προστέθηκαν πολλές ακόμα δημιουργίες, όπως τα Wood fire, Fig tree, Berries, Mosses, Maquis και Opopanax. Πενήντα σχεδόν κεριά προσφέρουν σήμερα αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών. Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ή να ξαναβρεί σε ένα συγκεκριμένο άρωμα τις συγκινήσεις μιας αγαπημένης ανάμνησης. Ο καθένας από εμάς φυλάει μέσα του αυτές τις μαγικές στιγμές, και το μόνο που χρειάζεται για να τις επαναφέρει ορμητικά είναι μια απλή ευωδιά.

Στην diptyque, το να βιώνεις μια ατμόσφαιρα σημαίνει να έχεις κάθε αίσθηση πλήρως προετοιμασμένη για ένα διαρκές παιχνίδι συνδυασμών χρώματος και ευωδιάς.

Για να εικονογραφήσει αυτήν την πρακτική, η diptyque αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Οίκο PierreFrey.

Από το 1935, η οικογένεια Pierre Frey εξειδικεύτηκε στον σχεδιασμό, τη δημιουργία, την παραγωγή και την κατασκευή υφασμάτων και ταπετσαριών πάνω στην πιο εκλεκτή Γαλλική παράδοση. Για να αναπαραστήσει το οσφρητικό σύμπαν κάθε κεριού, η diptyque επέλεξε υφάσματα και ταπετσαρίες από τη μόνιμη συλλογή και τα αρχεία του Οίκου PierreFrey. Η συνεργασία αυτή με τον Pierre Frey θυμίζει μια πρακτική που χρονολογείται από τις απαρχές του Οίκου diptyque, τότε που κάθε κερί συνδυαζόταν με ένα ιδιαίτερο ύφασμα, αποτελώντας την υλική ενσάρκωση του αρώματος και του κόσμου του. Όλα άρχισαν με μια απλούστατη ιδέα.

Όπως ακριβώς τα διακοσμητικά αντικείμενα ή τα υφάσματα επιπλώσεων δίνουν μια προσωπική πινελιά σε έναν εσωτερικό χώρο, έτσι και τα κεριά μπορούν να στολίσουν ένα καθιστικό, μια βιβλιοθήκη ή ένα υπνοδωμάτιο.Μέσα από τη δύναμη του αρώματος και της όρασης, κάθε δημιουργία προσφέρει μια ευκαιρία απόδρασης σε ένα φανταστικό τοπίο ή ένα οικείο μέρος.

Για εκείνον που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τα αρωματικά ντουέτα και το παιχνίδι των αρωματικών συνδυασμών, η diptyque δημιούργησε πέντε σετ δώρου, σε περιορισμένη έκδοση, διακοσμημένα με σχέδια PierreFrey.

gw0ij10U

hwUopLaI

JxGWZnLQ

Kq5RL3DQ

Ynf8XnEg

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ