Ομορφιά06 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Αντηλιακό: H βασική λεπτομέρεια που στοιχηματίζουμε ότι δεν γνωρίζεις

Μάθε ποια είναι αυτή και γιατί πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα μερικά συγκεκριμένα σημεία του σώματός του που πάντα ξεχνάς να προστατέψεις με το αντηλιακό

αντηλιακό

Είμαι σίγουρη ότι σε ότι έχει να κάνει με το αντηλιακό όλες μας, λίγο έως πολύ, γνωρίζουμε αρκετά. Ήδη έχει διαβάσει ακόμα περισσότερα και γι’ αυτό το καλοκαίρι. Όμως, πιστεύεις ότι τα γνωρίζεις όλα σχετικά με την εφαρμογή του αντηλιακού;

Υποθέτουμε, λοιπόν, ότι σίγουρα έχεις διαβάσει, ξέρεις και ακολουθείς την συμβουλή να εφαρμόζεις το αντηλιακό σου 20 λεπτά τουλάχιστον πριν την έκθεσή σου στον ήλιο καθώς και ότι πρέπει να κάνεις διαρκείς ανανεώσεις.

Υποθέτουμε, εν συνεχεία, ότι γνωρίζεις τις διαφορές ανάλογα με τους δείκτες προστασίες καθώς και τα λάδια μαυρίσματος. Όπως επίσης, έχεις κατά νου ότι δεν χρησιμοποιείς το περσινό αντηλιακό αλλά προμηθεύεσαι νέο, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Αντηλιακό: H βασική λεπτομέρεια που στοιχηματίζουμε ότι δεν γνωρίζεις

Τι ίσως όμως δεν γνωρίζεις;

Ότι υπάρχουν μέρη επάνω στο σώμα μας, τα οποία ξεχνάμε και αφήνουμε ΔΙΑΡΚΩΣ εκτεθειμένα με ανυπολόγιστες έπειτα συνέπειες.

Σου πάει άραγε το μυαλό ποια είναι αυτά τα μέρη;

Βασικό μέρος που ξεχνάμε, όχι μόνο κατά την εφαρμογή του αντηλιακού, είναι ο λαιμός, ένα σημείο του σώματος που μαρτυρά την ηλικία μιας γυναίκας καθώς δεν επιδέχεται διόρθωση. Μην περιορίζεσαι, λοιπόν, μόνο μέχρι το πηγούνι και τα κόκκαλα του προσώπου, συνέχισε και λίγο παρακάτω!

Δες επίσης: Ένα ταξίδι στο Ναύπλιο που έφερε το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά!

Δεύτερο μέρος και προέκταση του λαιμού είναι το ντεκολτέ. Μιας και είναι ένα σημείο ιδιαίτερα εκτεθειμένο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι γυναίκες δίνουν αρκετό ζήλο προκειμένου να αποκτήσει μπρούτζινο χρώμα, με αποτέλεσμα ύστερα από κάποια χρόνια να το «στολίζουν» μερικές καφέ κηλίδες.

Επόμενο μέρος είναι τα χέρια. Μπορεί να εφαρμόζεις το αντηλιακό με την βοήθειά τους, όμως η από πάνω τους πλευρά μένει πάντα χωρίς προϊόν. Τα χέρια είναι ένα ακόμα σημείο – αυτόπτης μάρτυρας γι’ αυτό φρόντισε να μην τα ταλαιπωρείς κι άλλο.

Τα αυτιά μπορεί να μην φωνάζουν από μακριά τις δεκαετίες που έχεις διανύσει, ωστόσο αρκετά συχνά πέφτουν θύματα του ήλιου με αποτέλεσμα να γεμίζουν φουσκάλες και να ξεφλουδίζουν.

Τέλος, το κουτουπιέ είναι ένα ακόμα σημείο που εκτίθεται διαρκώς στον ήλιο αλλά δεν προστατεύεται επαρκώς. Δεν είναι λίγες οι φορές όπως θα έχεις παρατηρήσει κι εσύ, ότι τα πόδια σου είναι πιο μαυρισμένα από την γάμπα σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ