Ομορφιά : BEAUTY NEWS02 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2017

Κι όμως, αυτό το καλοκαίρι θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ (και χωρίς ίχνος μακιγιάζ)

Πώς θα αποκτήσεις το πιο εντυπωσιακό βλέμμα και σούπερ εντυπωσιακές βλεφαρίδες, για να κλέψεις τις παραστάσεις όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

βλεφαρίδες

Πολλές γυναίκες, όταν μπαίνει το καλοκαίρι και η θερμοκρασία αυξάνεται, αποφεύγουν την διαδικασία του μακιγιάζ, καθώς αυτό με την ζέστη και τον ιδρώτα αλλοιώνεται γρήγορα, με αποτέλεσμα να δείχνει το αντίθετο από κολακευτικό, όπως δηλαδή είναι ο στόχος του.

Ωστόσο, ένα μεγάλο μέρος των γυναικών, αλλά και εμείς οι beauty addicts – δεν μπορούμε να το κρύψουμε – νιώθουμε ότι χωρίς το μακιγιάζ δείχνουμε άχρωμες, άτονες και χωρίς ένταση.

Πώς μπορείς να αλλάξεις αυτή την εικόνα, χωρίς την βοήθεια του μακιγιάζ; Μα με τα Extensions Βλεφαρίδων φυσικά!

Απόκτησε το βλέμμα που πάντα ήθελες και κλέψε τις εντυπώσεις εύκολα με μία κίνηση!

Κι όμως, αυτό το καλοκαίρι θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ (και χωρίς ίχνος μακιγιάζ)

Η MissBloom προτείνει:

Με το Eyelashes Extensions System στο Elisabeth Lashes, την Νο 1 αμερικάνικη μέθοδο extensions βλεφαρίδων, αλλάζεις την εμφάνισή σου στα σημεία που εύκολα αλλάζουν, τονώνεις το βλέμμα σου και αναδεικνύεις περισσότερο την ομορφιά σου. Μάλιστα, όλα αυτά γίνονται γρήγορα και οικονομικά!

Κι όμως, αυτό το καλοκαίρι θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ (και χωρίς ίχνος μακιγιάζ)

Συγκεκριμένα, μία συνάντηση με την Έλλη Τσανταρλιώτη, advanced extensionist και makeup artist με μακρόχρονη εκπαίδευση και προϋπηρεσία στην Αμερική στο χώρο της ομορφιάς και της εξειδικευμένης αισθητικής βλεφαρίδων, είναι αρκετή για να μάθεις τον τρόπο και να νιώσεις την αυτοπεποίθηση που θέλεις, αυτό το καλοκαίρι!

Hot tip:

Με ένα τέλειο και έντονο βλέμμα, το μόνο που μένει είναι να ολοκληρώσεις με ένα σούπερ καλοκαιρινό κραγιόν!

Όμως, στο Elisabeth Lashes δεν βρίσκεις μόνο τον τρόπο να νιώσεις εσύ πιο όμορφη και εντυπωσιακή, αλλά και μία νέα εξειδίκευση σε κάτι τόσο ωραίο, μοντέρνο και με διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση. Έτσι, αν θέλεις να γίνεις και εσύ expert και να αποκτήσεις την απαραίτητη εκπαίδευση στην τοποθέτηση και εφαρμογή βλεφαρίδων, έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις τους ειδικά σχεδιασμένους κύκλους εκπαίδευσης και επιμόρφωσης με θεωρία και πρακτική μέσα από σεμινάρια, που πραγματοποιούνται σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Μην αργείς περισσότερο, γιατί το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά!

Κι όμως, αυτό το καλοκαίρι θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ (και χωρίς ίχνος μακιγιάζ)

More info:

www.facebook.com/Elisabeth Lashes
www.instagram.com/elisabethlashes

Elisabeth Lashes, Eye Lashes Extensions System
Έλ.Βενιζέλου 4,
15121 Πεύκη
210 80 23 376

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY NEWS

Best of network