Ομορφιά : Beauty School20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Προϊόντα μακιγιάζ για πλήρη κάλυψη | Δες τι έχουμε να σου προτείνουμε

Έρχεται νέο Beauty School!

Προϊόντα μακιγιάζ για πλήρη κάλυψη | Δες τι έχουμε να σου προτείνουμε

Σου έλειψαν τα βίντεο της σειράς Beauty School; Επανήλθαμε δυναμικά. Ο λόγος που είχες να ακούσεις καιρό νέα μας είναι γιατί συγκεντρώναμε πληροφορίες για τα ζητήματα που απασχολούν πραγματικά όλες μας σε σχέση με την περιποίηση και το μακιγιάζ. Και ξέρεις τι ανακαλύψαμε; Ότι ένα από τα πιο πολύ-googlaρισμένα θέματα είναι σχετικά με την αναζήτηση προϊόντων για πλήρη κάλυψη, που χαρίζουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και λειτουργούν ως βασικοί σύμμαχοι όταν θέλουμε να καμουφλάρουμε ατέλειες, δυσχρωμίες, σημάδια κ.α.

Γι’ αυτό λοιπόν, κάναμε την απαραίτητη έρευνα και επανερχόμαστε με ένα σούπερ ενημερωτικό Beauty School που στόχο έχει να σου προτείνει την καλύτερη σειρά αυτή τη στιγμή στον χώρο του φαρμακείου, τη σειρά Camouflage της Coverderm. 

Μιλάμε για ένα brand που έχει το μόνο καλυπτικό make up με Αμερικάνικη διεθνή πατέντα, το Classic της Coverderm, που καλύπτει τέλεια και φυσικά έντονες δυσχρωμίες όπως κοκκινίλες, καφέ κηλίδες εγκαύματα, ουλές … ακόμα και τατουάζ, το οποίο μεταξύ άλλων προσφέρει διάρκεια 24 ώρες και αδιάβροχη σύνθεση.

Βασισμένη σε αυτή την τεχνογνωσία, η COVERDERM διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά καλυπτικού μακιγιάζ, για το πιο “flawless skin” που όλες ονειρευόμαστε.

Όμως, δεν χρειάζεται να σου πούμε άλλα. Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά για να σου δώσουμε την απαραίτητη ιδέα και να σε κάνουμε να ανυπομονείς για το βίντεο που έρχεται σύντομα.

Έως τότε, δες εδώ προηγούμενα Beauty Schools, ενώ αν ανήκεις στις ανυπόμονες, μπες στον επίσημο λογαριασμό της Coverderm στο Instagram για να μάθεις περισσότερα. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEAUTY SCHOOL

Best of network