Ομορφιά : Best Buys29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Η Byredo γιορτάζει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το πιο ιδιαίτερο άρωμα

Ή μάλλον να πούμε καλύτερα με ένα άρωμα που δεν έχει όνομα…

3 τρόποι να δυναμώσετε τη σχέση σας αυτό τον Νοέμβριο

Μπορεί να μην θυμάσαι εύκολα ονόματα, να έχεις ξεχάσει πώς έλεγαν τον πρώτο σου έρωτα ή να μην μπορείς με τίποτα να θυμηθείς το όνομα μίας καλής σου φίλης από το δημοτικό, αλλά το όνομα του αγαπημένου σου αρώματος δεν το ξεχνάς ποτέ. Γιατί είναι αυτό που βλέπεις κάθε πρωί μπροστά σου και αυτό που σου χαρίζει τόνους αυτοπεποίθησης αλλά και ευχάριστης διάθεσης.

Όμως, τι γίνεται όταν το άρωμά σου δεν έχει όνομα; Ή όταν έχεις την δυνατότητα εσύ η ίδια να το ονοματίσεις όπως επιθυμείς;

Το 2016, η Byredo, για να γιορτάσει την επέτειο των 10 χρόνων της, δημιούργησε ένα ανώνυμο άρωμα που επιτρέπει σε όλους να διαλέξουν ένα όνομα που σημαίνει κάτι γι’ αυτούς και να εξατομικεύσουν την ετικέτα του μπουκαλιού τους. Ήταν ο δικός τους τρόπος να τιμήσουν την ιδέα και τη μοναδικότητα της όσφρησης και μια ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες, τους εμπόρους και το προσωπικό, όπως και τους πιστούς πελάτες που στήριξαν και έφτασαν την Byredo σε αυτό που είναι σήμερα.

Η Byredo γιορτάζει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το πιο ιδιαίτερο άρωμα

Για να γιορτάσει αυτή τη χρονιά τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Ben Grorham αποφάσισε να επαναλανσάρει σε περιορισμένη έκδοση αυτό το ανώνυμο άρωμα που μας αφήνει ελεύθερους να κάνουμε τους δικούς μας συσχετισμούς, χωρίς σημασιολογικούς περιορισμούς.

Κρυμμένο μέσα στο λευκό κουτί, ένα σετ γραμμάτων, τυπωμένων με τα μοναδικά τυπογραφικά στοιχεία της Byredo, προσφέρει αμέτρητες εναλλακτικές για το ιδανικό όνομα αυτού του αρώματος. Φέτος, εκτός από τα μαύρα γράμματα, έχουν συμπεριληφθεί νέα ποπ χρώματα για εξατομίκευση: φωσφόριζέ μπλε, πράσινο και ροζ.

Η Byredo γιορτάζει τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το πιο ιδιαίτερο άρωμα

Τα αρχικά, ένα μικρό όνομα, ένας ονειρικός προορισμός, ένας τυχερός αριθμός, μια ξεχωριστή στιγμή, μια ώρα της μέρας ή της νύχτας, ένα έμβλημα. Αμέτρητοι ποιητικοί τρόποι να σημαδέψετε την οσφρητική σας παρουσία και να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και την ανεμελιά σας.

Τα προϊόντα BYREDO διατίθενται αποκλειστικά στο attica Golden Hall, στο attica City Link και στο atticabeauty.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ BEST BUYS

Best of network