Follow us

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Απόκτησε μία κρέμα, αποκλειστικά φτιαγμένη για εσένα, που θα μεταμορφώσει την επιδερμίδα σου (Αποτελέσματα)

Δες πώς θα λάβεις μέρος

Smiling pretty woman applying cream on her face

Η νέα χρονιά έχει ως βασικό της στόχο να στηρίξει την διαφορετικότητα και να σε κάνει να νιώθεις πιο μοναδική και ξεχωριστή από ποτέ. Φυσικά, η τάση αυτή δε θα μπορούσε να μην παρεισφρήσει και στον χώρο της ομορφιάς με την περιποίηση του δέρματος να αλλάζει χαρακτήρα και να αποκτά πια μία εξατομικευμένη αντιμετώπιση.

Πάνω σε αυτό το μοτίβο εργάστηκε και η Γαλλική Universkin - που ήρθε μάλιστα πρόσφατα στην Ελλάδα - παρέχοντας σε γυναίκες και άντρες απόλυτα εξατομικευμένες φόρμουλες περιποίησης και θεραπείες φτιαγμένες για να ταιριάζουν στο κάθε δέρμα ξεχωριστά και να αντιμετωπίζουν ποικίλες δερμοαισθητικές καταστάσεις χωρίς παρενέργειες.

Με 19 διαφορετικά πολύ προσεκτικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά, που αναμιγνύονται υπό την επίβλεψη του γιατρού, δίνοντας συνολικά 1159 συνδυαστικές λύσεις, πλέον η καλλυντική αγωγή γίνεται εξατομικευμένη όσο ποτέ. Έτσι, ο κάθε ασθενής λαμβάνει τον δικό του προσωπικό ορό που εξυπηρετεί αποκλειστικά τις δικές του δερματικές ανάγκες.

Δες παρακάτω όσες πληροφορίες πρέπει να γνωρίζεις:

Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις την δική σου κρέμα που βασίζεται αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες;

Η Universkin και το Missbloom.gr σου δίνουν αυτή την δυνατότητα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην απαραίτητη φόρμα συμμετοχής και γίνε ένας από τους 5 νικητές!

ΟΙ ΤΥΧΕΡΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ

ΣΩΤΗΡΙΑ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ

NANA MANOLIDOU

Άρτεμις Γκιόση

Φραντζεσκα Δαβιου

aristi chatziiordanou

Οι νικήτριες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για τη διαδικασία παραλαβή του δώρου τους.

Μάθε περισσότερα για την Universkin εδώ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 06/03/2019 έως τις 16/03/2019.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθ όλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 20/03/2019 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ