Ομορφιά29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2018

H Urban Decay σταματά την κυκλοφορία της πιο διάσημης παλέτας της

RIP

Urban Decay

Όλα τα καλά, κάποια στιγμή, φτάνουν σε ένα τέλος. Έτσι συμβαίνει και τώρα, με την πιο διάσημη παλέτα από Urban Decay, που μόλις μάθαμε ότι πλέον δε θα είναι διαθέσιμη!

Ναι, ένα δάκρυ κύλησε!

Η Urban Decay, ένα brand που αγαπάμε πάρα πολύ, κι εσύ και εμείς, μόλις γνωστοποίησε ότι σταματά την κυκλοφορία του πιο θρυλικού προϊόντος της, την παλέτας Naked.

Η παλέτα Naked θεωρούνταν ένα must have, μόνο αν είσαι beauty junkie αλλά και αν πραγματικά ήθελες να έχεις ένα προϊόν στο νεσεσέρ σου που καλύπτει κάθε ανάγκη. Και όταν λέμε κάθε ανάγκη, το εννοούμε! Γιατί μέσα σε βελούδινη συσκευασία μπορείς να βρεις όλες τις αποχρώσεις, από μπεζ και πιο σκούρες, καθώς και ματ και μεταλλικές υφές.

H ανακοίνωση έγινε μέσω του instagram και είχε την μορφή επικήδειου: «Σήμερα θρηνούμε την απώλεια της αγαπημένης μας παλέτας Naked. Η συγκεκριμένη είδηση είναι κάπως γλυκόπικρη καθώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την παλέτα όπου πωλείται ακόμη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων».

Μετά την ανακοίνωση, στα trends του YouTube αναρριχήθηκε ένα βίντεο με πρωταγωνίστριες διάσημα κορίτσια που θρηνούν την Naked παλέτα ενώ δεν λείπουν τα σχόλια όπως «πώς τολμήσατε να κάνετε κάτι τέτοιο».

Ο λόγος προφανώς και δεν έγινε γνωστός, αλλά αν σκεφτούμε τη νέα παλέτα που κυκλοφόρησε το brand πρόσφατα, την Born to Run, μπορούμε να εικάσουμε μόνο ότι μάλλον έχει βάλει πλώρη για πολύ τέλεια λανσαρίσματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network