Follow us

Λιποαναρρόφηση: Χωρίς πόνο, με ασφάλεια, χωρίς τραύματα! Γίνεται; Γίνεται!

Μάθε τα πάντα για την λιποαναρρόφηση και γιατί δεν πρέπει να την φοβάσαι. Πλεονεκτήματα και μη, νέες μέθοδοι και όσα πρέπει να ξέρεις

shutterstock_525710662 Look Studio

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 21 Οκτωβρίου το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής που διεξήχθη στο Πολεμικό Μουσείο στην Αθήνα και αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός της Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ. Ο διακεκριμένος πλαστικός χειρουργός Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας συμμετείχε κατόπιν προσκλήσεως της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου με δύο διαλέξεις σε στρογγυλή τράπεζα όπου παρουσίασε την τεχνική του "Power Assisted Lipoplasty (Παλλόμενη λιποαναρρόφηση)" .

Η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί προνόμιο των νεαρών ατόμων αλλά αναζητάτε καθημερινά από οιοδήποτε ανεξαρτήτως ηλικίας και επαγγέλματος.

Η Power Assisted Lipoplasty δίνει ανυπέρβλητα αρμονικά αποτελέσματα ανεξαρτήτως της βαρύτητας της αρχικής εικόνας του ασθενή.

Λιποαναρρόφηση: Χωρίς πόνο, με ασφάλεια, χωρίς τραύματα! Γίνεται; Γίνεται!

Η τεχνική αυτή είναι απόλυτα ατραυματική, χωρίς πόνο και ασφαλής. Δίνει τη δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να έχει πρόσβαση στα δύσκολα σημεία του σώματος και να μπορεί να στοχεύει στη λεπτομέρεια.

Μια ακόμα δυνατότητα της Power Assisted Lipoplasty είναι η μεταφορά λίπους από το ένα σημείο του σώματος στο άλλο. Από χρόνια αντιμετωπίζουμε γυναίκες που δυσπιστούν απέναντι στα ενθέματα σιλικόνης κι όσες μελέτες και στοιχεία κι αν τους παρουσιάζουμε δεν πείθονται για καθαρά συναισθηματικού ή προσωπικού λόγους να προχωρήσουν σε μια επέμβαση που τα συμπεριλαμβάνει.

Λιποαναρρόφηση: Χωρίς πόνο, με ασφάλεια, χωρίς τραύματα! Γίνεται; Γίνεται! - εικόνα 2

Μέχρι πρότινος δεν είχαμε κάτι να προσφέρουμε σε αυτές τις γυναίκες. Πάρα πολύ πρόσφατα ολοκληρώθηκε η εξέλιξη τεχνολογιών που μας δίνουν τη δυνατότητα να προβούμε σε αυξητική στήθους με τη χρήση αυτόλογου λίπους από την ίδια την ασθενή. Έτσι μπορούμε στο ίδιο χειρουργείο να ολοκληρώσουμε μια λιποαναρρόφηση και μετά αφού συλλέξουμε και επεξεργαστούμε τα λιποκύτταρα, με ατραυματικές τεχνικές τα επαναεισάγουμε στο σώμα, στην περιοχή των μαστών έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αυξητικό αποτέλεσμα.

Το λίπος τοποθετείται περιμετρικά του μαζικού αδένα και μακριά από αυτόν ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα μικροτραυματισμού του. Επίσης αυτό δίνει απόλυτα φυσική εικόνα στο στήθος μετά την επέμβαση, τόσο που είναι αδύνατη η παρατήρηση ότι αυτό το στήθος προέκυψε μετά από πλαστική χειρουργική παρέμβαση.

Τα πλεονεκτήματα της νέας αυτής μεθόδου είναι πολλά:

  • Το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα
  • Η απουσία τομών μιας και το λίπος εισάγεται με σύριγγα από απειροελάχιστες οπές, ή αποφυγή σιλικόνης, παροχετεύσεων και μετεγχειρητικού πόνου.
  • Ο συνδυασμός και λιποαναρρόφησης και αυξητικής στήθους σε μια επέμβαση και με μια νάρκωση.
  • Σχετικό μειονέκτημα αποτελεί το ότι δεν μπορούμε να δώσουμε πολύ μεγάλο στήθος σαν τελικό αποτέλεσμα με μία μόνο συνεδρία άρα μπορεί να απαιτηθεί και δεύτερη.

Ευχαριστούμε τον Ζήση Κ. Μπουκουβάλα M.D, PH.D Πλαστικό Χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διδάκτορα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτή της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Διαθέτει 5 ιατρεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Μύκονο. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, IPRAS, HESPRAS, EBOPRAS.

www.drboukouvalas.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας Ιατρεία Πλαστικής Χειρουργικής και Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

www.drboukouvalas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ