Follow us

Chiara Ferragni | Το άψογο μακιγιάζ της που είναι πανεύκολο να αντιγράψεις

Δες το αστείο post που ανέβασε.

124064267_154930186346862_6810506913879279425_n chiara ferragni

H Chiara Ferragni, μια από τις δυναμικές προσωπικότητες με τεράστια επιρροή στα social media, δεν σταματά να μας δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στον λογαριασμό της. Και εμάς μας αρέσει πολύ να χαζεύουμε εικόνες από τα άψογα looks της, τον μικρό της γιο αλλά και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, διανύοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Η τρισευτυχισμένη μανούλα δεν παύει να περιποιείται τον εαυτό της ακόμα και σε καθεστώς καραντίνας, και δίνει το παράδειγμα προς όλες τις γυναίκες να συνεχίζουν να βάφονται και να φροντίζουν το πρόσωπο και τα μαλλιά τους, ακόμα και όντας κλεισμένες στο σπίτι.

Δες επίσης: Chiara Ferragni | Δες το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ της

Αυτή τη φορά, και ανάμεσα σε όλες τις λαμπερές εικόνες της, η 33χρονη influencer επέλεξε να διασκεδάσει λίγο τους followers της και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία:

Όπως θα διαπιστώσεις κ᾽εσύ, από τη μια μεριά έχουμε ένα υπέροχο nude makeup και από την άλλη μάς δείχνει το πώς έγινε το εν λόγω μακιγιάζ. Με μια γκριμάτσα κάνει πλάκα για το τι περνάει μέχρι να δούμε το τέλεια προσεγμένο μακιγιάζ της όταν φωτογραφίζεται. Το πριν και το μετά της ετοιμασίας της σε μια φωτογραφία που δεν φοβήθηκε να δημοσιεύσει στο προσωπικό της account.

Δες επίσης: Ποια Kim Kardashian; Αυτή είναι η βασίλισσα του nude μακιγιάζ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Δες το ολοκληρωμένο μακιγιάζ της Chiara Ferragni:

Εάν θες κ᾽εσύ να αντιγράψεις το μακιγιάζ της- θα σε βολέψει και στα skype meetings από το σπίτι -, δεν έχεις παρά να δουλέψεις στα μάτια μια σκιά σε ζεστούς τόνους (μπεζ, καφέ, σομόν ή ακόμα και χρυσαφί), να προσθέσεις λίγο μολύβι στην υγρή γραμμή των ματιών σου (ή και στις γραμμές των βλεφαρίδων, αν θες) και να ολοκληρώσεις το eye look σου με δύο στρώσεις μάσκαρα. Στη συνέχεια, λίγο ρουζ στα μάγουλα και ένα nude κραγιόν θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά σου και θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις on camera.

Δες επίσης: Emily Ratajkowski | Η αδιαμφησβήτητη queen των nude lips

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ