Το νέο “γαλλικό”

Οι πιο επίκαιρες προτάσεις στο french manicure απαιτούν τόλμη και χαρίζουν γοητεία. Από τη Θάλεια Κεχρή

Το νέο

Νέα εποχή για το french manicure

Είτε το μισείς είτε το λατρεύεις, το french manicure είναι από τα πιο διαδεδομένα και σταθερά στυλ μανικιούρ. Αυτή τη σεζόν όμως αλλάζει, μεταμορφώνεται και γίνεται πιο παιχνιδιάρικο, πιο πρωτότυπο και θηλυκό. Η νέα τάση στο μανικιούρ που είδαμε στις πασαρέλες για το φθινόπωρο/χειμώνα 2011/12 είναι γαλλικό σε τολμηρές και άκρως γοητευτικές εκδοχές.

Το νέο "γαλλικό"
Aπό το show της Behnaz Sarafpour  

Οι συνδυασμοί ποικίλλουν. Άλλοτε το παιχνίδι γίνεται με τα χρώματα, με κυρίαρχο πρωταγωνιστή το χρυσό στις άκρες που συνδυάζεται με μαύρο ή μπλε βερνίκι στη βάση και άλλοτε η βάση μένει διάφανη και οι άκρες βάφονται μαύρες ή και το αντίστροφο.

Το νέο "γαλλικό"
Aπό τα show των Ruffian (αριστερά) και Loewe (δεξιά)  


Δεν αλλάζει όμως μόνο το χρώμα, αλλά και το σχήμα των νυχιών! Σε κάθε περίπτωση τα νύχια είναι αρκετά μακριά, οβάλ και μυτερά.

Το στυλ αυτό ήδη έχει υιοθετηθεί από εταιρείες καλλυντικών που προτείνουν πρωτότυπους συνδυασμούς για γαλλικό, κυρίως με μαύρο και χρυσό χρώμα, ενώ τα nail salons έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν το νέο στυλ.

Μiss Bloom’s tip: Για τις πιο κλασικές προτείνουμε ανεπιφύλακτα το στυλ που είδαμε στο show του Loewe με σκούρα καφέ βάση και μαύρα tips.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ