Follow us

Camila Cabello | Η super-wow αλλαγή στα μαλλιά της

Άφησε άφωνους τους εκατομμύρια followers της.

117526542_119166982994660_3264334129749223649_n instagram

Η Camila Cabello είναι γνωστή σε όλους για τα signature, πολύ μακριά, curly μαλλιά της. Η τραγουδίστρια συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της πλούσιας κόμης της στο instagram και μας κάνει να παραληρούμε με τα υπέροχα και πυκνά μακριά της μαλλιά.

Μπορείς να φανταστείς λοιπόν την έκπληξή μας - και των 50 εκατομμυρίων followers της - όταν χτες αργά το βράδυ, ανέβασε μια φωτογραφία που τη δείχνει με ένα lob κούρεμα (μακρύ καρέ), έχοντας όμως τις ίδιες λεπτές μπούκλες που την χαρακτηρίζουν τόσο πολύ.

Δες επίσης: Messy Bun | Οι παραλλαγές των celebrities που θα θέλεις να αντιγράψεις ASAP

Το νέο haircut:

Η ίδια αστειευόμενη και με το χιούμορ που τη διακρίνει σχολίασε στη λεζάντα: "Έχασα την παρθενιά των κοντών μαλλιών μου! Είχα μακριά μαλλιά όλη μου τη ζωή και επιτέλους ήρθε η ώρα να πάρουν λίγο αέρα οι ώμοι μου", χωρίς να παραλείψει να δώσει τα photo credits στον Shawn Mendes, τον σύντροφό της, που είναι αυτός που κρύβεται πίσω από την κάμερα.

Ελάχιστη ώρα μετά, δεν διστάζει να ανεβάσει άλλη μια φωτογραφία με ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο, αυτή τη φορά με τον Shawn Mendes.

H τρυφερή φωτογραφία:

Τους βλέπουμε σφιχταγκαλισμένους, ενώ από το vibe που αποπνέει εικόνα καταλαβαίνουμε πόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι είναι και οι δύο. Εντάξει, ίσως η Camila λίγο παραπάνω, αφού μόλις είχε την πιο wow αλλαγή στα μαλλιά της.

Δες τα μακριά μαλλιά της 23χρονης πριν τη δραστική αλλαγή:

Φυσικά και κάποιες θα σκεφτούν ότι είναι κρίμα που έκοψε ένα τόσο μακρύ μαλλί, το οποίο μάλιστα ήταν και φυσικό, εμείς πάντως νομίζουμε ότι ταιριάζει πάρα πολύ το κοντύτερο μήκος, εσύ; Μαλλιά είναι εξάλλου και θα μακρύνουν πάλι - στην περίπτωσή της νομίζουμε και αρκετά γρήγορα.

Δες επίσης: 9 post breakup hairstyles από celebrities που έγραψαν ιστορία

Πηγή κεντρικής εικόνας: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ