Follow us

The Crown | Η Emma Corrin ήταν η καταλληλότερη επιλογή να υποδυθεί τη Diana (και) σε beauty επίπεδο

To iconic pixie cut που θα θες να αντιγράψεις.

theclairefoy_70806716_175898090125010_4128138328325892674_n

Χτες έκανε πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του The Crown, στην οποία η πρωτοεμφανιζόμενη Emma Korrin ενσαρκώνει την αείμνηστη Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Από τον Απρίλιο του 2019 που έγινε ευρέως γνωστό ότι η τέταρτη σεζόν θα πραγματεύεται την πολυτάραχη - πλην ονειρεμένη - ζωή της Λαίδης Νταϊάνα Σπένσερ, οι απανταχού θαυμαστές της τελευταίας περίμεναν πώς και πώς να βγει στον αέρα.

Η 24χρονη Emma Korrin, η νεότερη ηθοποιός που επιλέχτηκε ποτέ για να ενσαρκώσει την Νταϊάνα, δηλώνει εκστασιασμένη που επιλέχθηκε για τον ρόλο και που πλέον ανήκει στην οικογένεια της αγαπημένης της σειράς, με την οποία δηλώνει "κολλημένη" τα τελευταία χρόνια.

Δες επίσης: The Crown | Olivia Colman και Gillian Anderson συζήτησαν για τη συνάντησή τους με τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Η 24χρονη έχει υιοθετήσει το signature hair look της Πριγκίπισσας, το iconic ξανθό pixie κούρεμά της. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για περούκα ή αν έκοψε και εκείνη τα μαλλιά της, πάντως σε κάθε περίπτωση δίνουν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα στο όλο look της, κάνοντας τους τηλεθεατές να ονειρεύονται μια άλλη εποχή.

Εμείς, ανεξάρτητα από τα μαλλιά, δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε την απίστευτη ομοιότητα της ηθοποιού με την Νταϊάνα, καθώς τη μιμείται άψογα στο ύφος, στις εκφράσεις, στη χάρη και στην κομψότητα που απέπνεε η Πριγκίπισσα.

Δες κάποιες φωτογραφίες της Emma Korrin που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:

Η ιστορία πίσω από το iconic pixie cut της Νταϊάνα

Το συγκεκριμένο hairstyle υιοθετήθηκε από την Λαίδη Νταϊάνα στις αρχές της δεκαετίας του '90 τελείως αυθόρμητα, σε μια φωτογράφιση για την Βρετανική Vogue. Ο προσωπικός της hairstylist Sam McKnight χτένισε με τέτοιο τρόπο τα μαλλιά της ώστε να φαίνονται κοντύτερα κάτω από την τιάρα που έπρεπε να φορέσει. Εκείνη τότε τον ρώτησε τι αλλαγές θα έκανε στη χαίτη της αν ήταν πλήρως ελεύθερος να αποφασίσει για το κούρεμα/χτένισμα. Εκείνος απάντησε ότι θα ήθελε να της τα κόψει πολύ κοντά, και τότε η Πριγκίπισσα του απάντησε ότι μπορεί να το κάνει. Και έτσι, προέκυψε αυτό το τόσο διαχρονικό κούρεμα, που έκτοτε ενέπνευσε εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο να το μιμηθούν, και ακόμα και σήμερα πολλές το υιοθετούν. Ο εκπληκτικός όγκος και οι ανοδικά χτενισμένες πλαϊνές αφέλειες που καλύπτουν μεγάλο μέρος του μετώπου της είναι δύο μόνο από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ένα από τα πιο περιζήτητα χτενίσματα μέχρι σήμερα.

Δες το χτένισμα της Νταϊάνα:

Δεν συμφωνείς ότι μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό;

Δες επίσης: Το χτένισμα της Jennifer Lopez θα σε κάνει να νοσταλγήσεις τα 90s

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ