Follow us

Kylie Jenner | Λανσάρει τη Χριστουγεννιάτικη beauty collection της με ένα απρόσμενο χρώμα μαλλιών

Σου θυμίζει κάτι;

(FILE) Kylie Jenner To Donate Hand Sanitizers to Southern California Hospitals With Coty Amid Coronavirus COVID-19 Pandemic

Μετά την ανακοίνωση της Kim Kardashian για το επερχόμενο λανσάρισμα της νέας beauty Holiday Collection της, σειρά έχει η μικρότερη αδελφή της, Kylie Jenner.

Δες εδώ: Kim Kardashian | Το εντυπωσιακό χτένισμα που έκανε για το λανσάρισμα της νέας beauty συλλογής της

H 23χρονη tv star και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, που έχει εισέλθει εδώ και χρόνια στον γοητευτικό χώρο της ομορφιάς και των καλλυντικών, ανέβαζε τον τελευταίο καιρό mini teasers στο Instagram account της σχετικά με το νέο launch της Χριστουγεννιάτικης συλλογής καλλυντικών.

Αυτό που μας είχε τραβήξει ωστόσο την προσοχή εξαρχής είναι η φωτογραφία που ανέβασε, με εκείνη ντυμένη... ξωτικό, σε μια άκρως γιορτινή διάθεση.

Δες τη φωτογραφία της Kylie Jenner:

Ενώ στην λεζάντα αναγράφει: "Kylie stole Christmas", κάνοντάς μας να καταλάβουμε από πού εμπνεύστηκε τόσο το όνομα και τα χρώματα της συλλογής της, όσο και την αμφίεσή της.

Με λαχανί περούκα, χριστουγεννιάτικο σκούφο, fluffy φόρεμα και ψηλές κάλτσες σε ασορτί αποχρώσεις, θυμίζει ξεκάθαρα τον Grinch, το πονηρό και γκρινιάρικο πλάσμα που πρωταγωνιστεί στην κωμωδία επιστημονικής φαντασίας "How the Grinch stole Christmas". Τις εντυπώσεις κλέβει και η σκιά στα βλέφαρά της που έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με τον χαρακτήρα της ταινίας - το avocado green-, με αποτέλεσμα η όλη εμφάνισή της να μας βάζει σε απόλυτο mood Χριστουγέννων.

Δες επίσης: Kendall & Kylie Jenner | Τα hair trends που προτείνουν σίγουρα θα σε βάλουν σε σκέψεις

Δεν θα μπορούσε να σκεφτεί καλύτερο timing για το λανσάρισμα, αφού μόλις πριν λίγες ώρες αποκάλυψε στα social media όλη τη γιορτινή συλλογή καλλυντικών, έναν μήνα περίπου πριν τις γιορτές.

Η ίδια βέβαια αποτελεί μια κινητή διαφήμιση των προϊόντων της, αφού τα πρόσφατα μακιγιάζ της έχουν γίνει με καλλυντικά από τη συλλογή της.

Δες παρακάτω μερικά από τα makeup looks της:

Ενώ ακόμα και τα νύχια της ακολουθούν παρόμοια χρωματική απόχρωση με το υπόλοιπο σύνολο:

Εμείς δεν έχουμε παρά να σχολιάσουμε ότι για άλλη μια φορά, η μικρότερη από τις αδελφές Jenner-Kardashian έκλεψε τις εντυπώσεις μ' έναν απόλυτα παιχνιδιάρικο τρόπο.

Δες επίσης: Like mother, like daughter | Όλες οι φορές που η Kylie Jenner και η κόρη της Stormi ντύθηκαν ασορτί και έριξαν το Instagram

Κεντρική εικόνα: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ