Follow us

Kaia Gerber | Επιστροφή στα μακριά μαλλιά για το μοντέλο;

Ή μήπως όχι;

kaiagerber_118679035_3233300273450138_1114795244350923751_n

H φετινή χρονιά βρήκε την Kaia Gerber -όπως και πολλές άλλες celebrities- να πειραματίζεται αρκετά με τα μαλλιά της. Το 19χρονο μοντέλο δεν μας είχε συνηθίσει σε συχνές αλλαγές, και έτσι μάς εξέπληξε όταν αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της τρεις φορές μέσα στο 2020.

Πιο συγκεκριμένα, εν μέσω καραντίνας το μοντέλο έκανε ανταύγειες στα μαλλιά της, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε αποφάσισε να τα βάψει μια ξανθιά πλατινέ απόχρωση, αφήνοντας σκούρες τις ρίζες της. Μόλις λίγο καιρό μετά, την είδαμε με ροζ μαλλιά και σκουρόχρωμες ρίζες, με αυτήν την pink απόχρωση να γίνεται έντονα κόκκινη στη συνέχεια.

Δες εδώ: Kaia Gerber | Δες το funky χρώμα που έκανε στα μαλλιά της

Τώρα, η Kaia Gerber αποφάσισε να μας εκπλήξει ξανά, όχι όμως με κάποια νέα βαφή αυτή τη φορά, αλλά με το μήκος των μαλλιών της. Και ενώ τον Ιούνιο του 2019 είχε αποφασίσει να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα κοντό bob haircut - το οποίο εκτόξευσε την καριέρα της στο μόντελινγκ αφού της προσέδωσε έναν τελείως διαφορετικό αέρα- λίγες ώρες πριν η ίδια ανέβασε ένα post με XXL μαλλιά.

Δες την ανάρτηση της Kaia Gerber:

Η εκπληκτική αυτή αλλαγή έγινε για τις ανάγκες του fashion show YSL που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην έρημο. Στόχος του σχεδιαστή ήταν να τη μετατρέψει σε μια σύγχρονη Cher της δεκαετίας του '60, γι' αυτό και πρόσθεσε ΧΧL extensions ή περούκα για να μιμηθεί το αποτέλεσμα.

Λες τα σούπερ μακριά μαλλιά να επανέρχονται ως τάση την επόμενη σεζόν; Τα βλέπουμε ως προτάσεις από πάρα πολλούς οίκους, hair stylists και celebrities που τα υιοθετούν τελευταία, και μάς αρέσουν πολύ.

Δες επίσης: Kim Kardashian | Το εντυπωσιακό χτένισμα που έκανε για το λανσάρισμα της νέας beauty συλλογής της

Κεντρική εικόνα: Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ