Ομορφιά : Μαλλιά08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Κατερίνα Καινούργιου | Άλλαξε τα μαλλιά της: Δες πώς τα έκανε αυτή τη φορά (pic)

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε τον κομμωτή της και ιδού το αποτέλεσμα.

Κατερίνα Καινούργιου | Άλλαξε τα μαλλιά της: Δες πώς τα έκανε αυτή τη φορά (pic)

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τα μακριά ξανθά της μαλλιά και δεν την έχουμε δει ποτέ να επιχειρεί κάποια αλλαγή του χρώματός της. Ωστόσο, πέρυσι την είδαμε για πρώτη φορά να αλλάζει κούρεμα, καθώς έκοψε κατά πολύ το μήκος των μαλλιών της, καταλήγοντας σε ένα μακρύ καρέ.

Το print που λατρεύουν τα κορίτσια στο Instagram | Η Κατερίνα Καινούργιου ή η Σταματίνα Τσιμτσιλή το φόρεσε καλύτερα;

Ενώ της πήγαινε πολύ και το μεγαλύτερο μέρος των fans της επέμεναν να το κρατήσει, η παρουσιάστρια του Ευτυχείτε ήθελε να επιστρέψει στα πιο μακριά μαλλιά και το έκανε με τη βοήθεια των extensions. Άλλωστε, η παρουσιάστρια έχει ουκ ολίγες φορές μιλήσει on air για τις τρέσες και τα ποστίς που φοράει, επειδή μια κομμώτρια της κατέστρεψε τα μαλλιά σε νεαρότερη ηλικία.

Κατερίνα Καινούργιου | Το τέλειο outfit για το ραντεβού με τον σύντροφό σου (pic)

Επίσκεψη στον αγαπημένο της κομμωτή και την αποκάλυψη έκανε η ίδια λίγο πριν μετάδοση της εκπομπής Ευτυχείτε. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε ένα post στα στόρι της στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Long hair again»

Πώσ σου φαίνεται η επιστροφή της στα πολύ μακριά μαλλιά;

Κατερίνα Καινούργιου | Άλλαξε τα μαλλιά της: Δες πώς τα έκανε αυτή τη φορά (pic)

Να σημειώσουμε εδώ ότι η ίδια η παρουσιάστρια έχει πει on air ότι στον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο αρέσουν περισσότερο τα μακριά μαλλιά, γεγονός που πιθανότατα να έπαιξε κάποιον ρόλο στην απόφασή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ