Ομορφιά : Μαλλιά05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Μελίνα Ασλανίδου | Οι μεγάλες αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της σε μικρό χρονικό διάστημα

Δεν μένει πιστή στα μαλλιά της!

Μελίνα Ασλανίδου | Οι μεγάλες αλλαγές που έχει κάνει στα μαλλιά της σε μικρό χρονικό διάστημα

Δεν διστάζει να τολμά αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της και να παρεμβαίνει τόσο στο μήκος όσο και στο χρώμα τους. Ο λόγος για την Μελίνα Ασλανίδου που δεν μας αφήνει να βαρεθούμε ποτέ, ειδικά φέτος, αφού η παρουσία της στην τηλεόραση είναι πιο συχνή.

Μελίνα Ασλανίδου | Απόψε απέδειξε πως είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ

Ίσως φυσικά σε αυτό να έχει παίξει κάποιο ρόλο και η σχέση που διατηρεί με τον κομμωτή Βασίλη Μουντάκη. Ίσως όμως και απλά να έχει η ίδια συχνά διάθεση για ανανέωση. Άλλωστε ποια από εμάς δεν ξεσπά στα μαλλιά της κάθε φορά που θέλει να δώσει ένα boost στην αυτοπεποίθησή της και να δει τον εαυτό της με «άλλο μάτι»;

Μελίνα Ασλανίδου – Βασίλης Μουντάκης | Και πάλι μαζί έπειτα από τις φήμες χωρισμού

Δες παρακάτω όλα τα hair makeovers που έχει κάνει η Μελίνα Ασλανίδου:

Extra long hair

Το Καλοκαίρι του 2017 την είδαμε με πολύ μακριά καστανά μαλλιά και πιο ανοιχτές άκρες:

Ράστα

Στη συνέχεια την είδαμε με ράστα:

Retouch

Λίγους μήνες αργότερα επισκέφθηκε τον αγαπημένο της για ένα φρεσκάρισμα:

Brown all the way

Εν συνεχεία, αποχωρίστηκε το ombre look της και υιοθέτησε ένα γλυκό καστανό σε όλο το μήκος των μαλλιών της:

Και πάλι ombre

Φαίνεται πως η τραγουδίστρια ήθελε να επιστρέψει στο ombre της:

Πιο κοντά

Η Μελίνα από την Άνοιξη του 2018 λάνσαρε ένα πιο κοντό look:

Make me blonder

Ακόμη δραστικότερες αλλαγές έκανε λίγο αργότερα, όταν έκοψε αρκετά το μήκος των μαλλιών της και τα έβαψε ξανθά, διατηρώντας σκούρα την ρίζα της:

Καστανά και μακριά

Η τραγουδίστρια φαίνεται να μην μπορεί να κατασταλάξει για πολύ καιρό σε ένα χρώμα, αφού τα σκούρυνε και πάλι, ενώ τα άφησε και να μακρύνουν:

Η εναλλαγή αυτή επαναλήφθηκε:

View this post on Instagram

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις. Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι, τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις, αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει. Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις, αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου, αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου. Να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος. Πολλά τα καλοκαιρινά πρωιά να είναι που με τι ευχαρίστησι, με τι χαρά θα μπαίνεις σε λιμένας πρωτοειδωμένους· να σταματήσεις σ’ εμπορεία Φοινικικά, και τες καλές πραγμάτειες ν’ αποκτήσεις, σεντέφια και κοράλλια, κεχριμπάρια κ’ έβενους, και ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής, όσο μπορείς πιο άφθονα ηδονικά μυρωδικά· σε πόλεις Aιγυπτιακές πολλές να πας, να μάθεις και να μάθεις απ’ τους σπουδασμένους. Πάντα στον νου σου νάχεις την Ιθάκη. Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου. Aλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου. Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει· και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί, πλούσιος με όσα κέρδισες στον δρόμο, μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη. Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Καβαφης . Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δεν σε γέλασε. Έτσι σοφός που έγινες, με τόση πείρα, ήδη θα το κατάλαβες η Ιθάκες τι σημαίνουν.

A post shared by 𝕄𝔼𝕃𝕀ℕ𝔸 𝔸𝕊𝕃𝔸ℕ𝕀𝔻𝕆𝕌 (@officialaslanidoumelina) on

Αφέλειες

Η Μελίνα έκοψε και αφέλειες και της πήγαιναν πολύ:

Αλλά επέστρεψε στο κανονικό μακρύ ombre καρέ της:

Με hair extensions:

Στο τελευταίο live την είδαμε με μια πολύ μακριά αλογοουρά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ