Ομορφιά : Μαλλιά26 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2020

Πρώτη φορά «ξανθιά» | Το hair look της Χριστίνας Μπόμπα που δίχασε

Πώς σου φαίνεται με ξανθά μαλλιά;

Χριστίνα Μπόμπα | Ξεπέρασε τον κορονοϊό - Οι πρώτες φωτογραφίες

Διάθεση για beauty πειραματισμούς φαίνεται πως έχει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της. Έχοντας πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο και με χιουμοριστική διάθεση, απηύθυνε ένα ερώτημα στους διαδικτυακούς της φίλους που μας έθεσε και εμάς σε δίλημμα.

The Natural Way | Πώς είναι οι διάσημες Ελληνίδες με τα φυσικά τους μαλλιά

Πιο συγκεκριμένα, η Influencer δημοσίευσε μια φωτογραφία στα stories της στο Instagram η οποία, με την κατάλληλη φυσικά επεξεργασία, την απεικονίζει ως ξανθιά. Υπεύθυνος για το edit της selfie της 31χρονης ήταν ένας φίλος της, αλλά ας μην αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να την έβαλε σε σκέψεις, αφού ζήτησε τη γνώμη των ακολούθων της για το look.

Κατερίνα Παπουτσάκη | Το hair look της τώρα που είναι κλειστά τα κομμωτήρια!

Η «ξανθιά» Χριστίνα Μπόμπα

Πρώτη φορά «ξανθιά» | Το hair look της Χριστίνας Μπόμπα που δίχασε

Second thoughts

Παρόλο που τη γνωρίσαμε ως καστανή και δεν θα μπορούσαμε μέχρι τώρα να τη φανταστούμε με κάτι άλλο, η παραπάνω φωτογραφία σίγουρα μας έκανε να αναθεωρήσουμε. Μπορεί ένα πλατινέ ξανθό ή ένα ash blonde να ήταν όντως πολύ «ξένο», αλλά η αυτή η γλυκιά απόχρωση του πιο σκούρου ξανθού μοιάζει πολύ φυσική και σε αρμονία με τα χαρακτηριστικά της. Με άλλους να ενθουσιάζονται και άλλους να την προτιμούν στην καστανή εκδοχή της, σίγουρα η τελική απόφαση θα είναι δική της.

Εσύ τι λες;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network