Ομορφιά : Μαλλιά06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Το ιδανικό χτένισμα για τις βροχερές ημέρες

Είναι μία κομψή λύση που θα σε σώσει

χτένισμα για βροχή

Και γιατί χρειάζεσαι συγκεκριμένο χτένισμα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες; Για να μην καταριέσαι την υγρασία, το φριζάρισμα, την ταλαιπωρία, το κρύο, τον αέρα και την μετέπειτα ξηρότητα της τρίχας, μερικά μόνο από τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις εσύ και τα μαλλιά σου όταν βρέχει. Ιδανικό δε θα ήταν, λοιπόν, να έχεις κατά νου ένα εύκολο χτένισμα που είναι παράλληλα κομψό, γρήγορο και απαιτεί πιασμένα μαλλιά – που σε απομακρύνουν από το να δείχνεις σαν λιοντάρι;

Η λύση δεν είναι άλλη από την αγαπημένη μας αλογοουρά, η οποία, αν μη τι άλλο, ξέρει πώς να στέκεται δίπλα μας κάτι τέτοιες δύσκολες ώρες. Όμως, μία απλή αλογοουρά μπορεί να συνιστά μία επιλογή που να βαριέσαι. Την bubble ponytail όμως, την είχες σκεφτεί;

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχουμε αναλύσει και παλιότερα το bubble ponytail, ως μια από τις κυρίαρχες τάσεις. Ωστόσο, με αφορμή τον καιρό σκεφτήκαμε να το επαναφέρουμε επισημαίνοντας όχι μόνο την διαχρονικότητα αλλά και την πρακτικότητά του.

Τα 4 βήματα για να πετύχεις στο σπίτι το χτένισμα που θα σου έκαναν στο κομμωτήριο

6 εύκολοι και φυσικοί τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλες

How to: Το ιδανικό χτένισμα όταν βρέχει

– Ίσιωσε τα μαλλιά σου και κάνε μια χωρίστρα στη μέση.
– Εφάρμοσε σε όλο το μήκος των μαλλιών σου λίγη ποσότητα από ένα ξηρό λάδι που θα χαρίσει την απαραίτητα θρέψη και λάμψη στα μαλλιά αλλά και την πειθαρχεία που απαιτείται.
– Πιάσε τα μαλλιά σου στο πίσω και κάτω μέρος του κεφαλιού σου και στερέωσέ τα με ένα λαστιχάκι. Το ύφος της αλογοουράς εξαρτάται από εσένα.
– Έπειτα, αφήνοντας μικρά διαστήματα εφάρμοσε λαστιχάκια κατά μήκος του ponytail μέχρι λίγο πριν το τέλος.
– Ολοκλήρωσε, αφήνοντας μερικά τουφάκια να αγκαλιάζουν το πρόσωπο, για ένα πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείς να μην δώσεις καθόλου όγκο και να νιώθεις ασφαλής με ένα δυνατό κράτημα.

*photo via Abaca 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΛΙΑ

Best of network