Ομορφιά : Μαλλιά06 ΜΑΪΟΥ, 2018

Βρεθήκαμε στα εγκαίνια του πρώτου AVEDA-TEO κομμωτηρίου στην Ελλάδα

Δες πώς περάσαμε

Ένα κομμωτήριο που δεν περιποιείται μόνο τα μαλλιά σου, αλλά και όλη σου την ψυχολογία!

Φαίνεται άλλωστε από την παρακάτω φωτογραφία! Το πόσο απολαμβάνω το μασάζ που μου χάρισαν με το που έφτασα στο πρώτο AVEDA-TEO κομμωτήριο στην Ελλάδα!

Εκπρόσωποι του Τύπου, celebrities και bloggers έδωσαν το παρών στα επίσημα εγκαίνιά του στη Νέα Ερυθραία, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018.

Η Aveda™- η Τέχνη και η Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων Λουλουδιών και Φυτών, είναι παγκοσμίως αγαπημένη για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος.

Η Ισμήνη Νταφοπούλου

Διακοσμημένο με πληθώρα λουλουδιών ειδικά για την περίσταση, το πρώτο AVEDA-TEO κομμωτήριο της Ελλάδας υποδέχτηκε τους καλεσμένους με δροσιστικά smoothies και το διάσημο AVEDA τσάι, γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Φυσικά, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο χώρο και να γνωρίσουν από κοντά τα εκπληκτικά φυσικά, ‘Cruelty Free’ προϊόντα της εταιρίας.

Η Άννα Prelevic

Στη συνέχεια, αφέθηκαν στα χέρια της καλλιτεχνικής ομάδας AVEDA ΤΕΟ για να ζήσουν πρώτοι τη μαγευτική εμπειρία της AVEDA που εγγυάται την απόλυτη χαλάρωση στην καρδιά των Βορείων Προαστίων. Μασάζ στον αυχένα, το πρόσωπο και τα χέρια συνόδευσε την περιποίηση μίας ώρας, η οποία περιλάμβανε hairstyling για τις γυναίκες και grooming για τους άνδρες.

Κατά τη διάρκεια της τελετουργίας, οι hair experts AVEDA TEO μύησαν τους καλεσμένους στα μυσταγωγικά rituals που προέρχονται από τις πρακτικές της AYURVEDA και σύστησαν τα κατάλληλα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Φεύγοντας, οι προσκεκλημένοι απέκτησαν από μία personalized AVEDA paddle brush, στην οποία χαράχτηκαν τα ονόματά τους από τον ειδικό στην τεχνική της πυρογραφίας, Τάσο Αλεξανδρόπουλο.

Best of network