Follow us

Μη επεμβατικό lifting με τη δύναμη των υπερήχων

Ο ειδικός μας αναλύει την Ultherapy, τη μοναδική πιστοποιημένη θεραπεία για μη επεμβατικό lifting σε πρόσωπο και μάτια σε μία και μόνη συνεδρία.

smiling woman with lifting arrows on face. Concept of skin lifting

Η μοντέρνα αισθητική ιατρική αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς νυστέρι, ταλαιπωρία και χρονοβόρες αποθεραπείες, αφού η πιο σύγχρονη σήμερα τάση απαιτεί φρεσκάδα και νεανικότητα αλλά με τον πιο φυσικό τρόπο. Έχοντας λοιπόν ως σύμμαχο την εξελιγμένη τεχνολογία, η σύγχρονη δερματολογία κατορθώνει να προσφέρει ανόρθωση και τόνωση του χαλαρωμένου δέρματος σε πρόσωπο και μάτια, κινητοποιώντας τον ίδιο μας τον οργανισμό να δράσει προς όφελος της εικόνας μας. Πώς γίνεται αυτό; Με τη δύναμη των υπερήχων τιθασευμένη στη μοναδική πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) συσκευή για «μη επεμβατικό lifting» σε πρόσωπο και μάτια, το Ulthera.

Η τεχνολογία

Η θεραπεία Ultherapy είναι στην ουσία η μοναδική αξιόπιστη και αποτελεσματική απάντηση στην ανάγκη για μη επεμβατική ανόρθωση του προσώπου, αφού η αποκλειστική τεχνολογία της αυθεντικής συσκευής Ulthera έχει τη δυνατότητα να στοχεύει διαδοχικά πρώτα στα βαθύτερα και εν συνεχεία στα ανώτερα στρώματα του δέρματος, επιτυγχάνοντας έτσι ολοκληρωμένο αποτέλεσμα σε μία και μοναδική συνεδρία. Εφόσον το Ulthera βρίσκεται στα χέρια του εξειδικευμένου δερματολόγου, που γνωρίζει σε βάθος την ανατομία των στοιβάδων του δέρματος και τον ειδικό χειρισμό του μηχανήματος, μπορεί να χαρίσει τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία DeepSEE™, ο γιατρός-χειριστής μπορεί να «βλέπει» μέσα στο δέρμα και να έχει τον απόλυτο έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Έτσι αρχικά στοχεύει με τεράστια ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στοιβάδων (το γνωστό μας SMAS- επιφανειακό μυοαπονευρωτικό σύστημα), εκεί δηλαδή που επεμβαίνει κανονικά ο χειρουργός στη διάρκεια ενός επεμβατικού face lift, επιτυγχάνοντας την εν τω βάθει ελεγχόμενη συρρίκνωση των ιστών με αποτέλεσμα την άμεση σύσφιξη. Εν συνεχεία μεταφέρει την ενέργεια των υπερήχων επιλεκτικά πιο επιφανειακά, κινητοποιώντας έτσι τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και άρα άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης και στις ανώτερες στοιβάδες.

Τα πλεονεκτήματα

Πέρα από το εμφανές και αυταπόδεικτο πλεονέκτημα της μη επεμβατικής ανόρθωσης με όλα όσα αυτό συνεπάγεται, η πρωτοποριακή θεραπεία Ultherapy συγκεντρώνει μερικά ακόμη πολύ σημαντικά θετικά στοιχεία. Αφενός, το γεγονός πως δρα ταυτόχρονα σε πολλαπλά επίπεδα δίνει στον γιατρό τη μοναδική δυνατότητα να προσφέρει ένα «3D» αποτέλεσμα, δηλαδή να χτίζει σταδιακά και με απόλυτα φυσικό τρόπο το πρόσωπο, προσφέροντας νεανική και φρέσκια εικόνα χωρίς πιθανότητες υπερβολών και υπερδιόρθωσης. Επίσης, επιτυγχάνει σύσφιξη και ανόρθωση στην παραδοσιακά «δύσκολη» περιοχή των ματιών, κάτι που καμία άλλη αντίστοιχη θεραπεία δεν μπορεί να υποσχεθεί, ενώ τα αποτελέσματά της βελτιώνονται για πολλούς μήνες μετά τη μία και μοναδική συνεδρία που θα κάνεις. Δεν απαιτεί καμία αποθεραπεία, αφού μπορείς να γυρίσεις άμεσα στις καθημερινές σου δραστηριότητες και υποχρεώσεις, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και χωρίς κανείς ούτε καν να μπορεί να υποψιαστεί πως η ανανέωση και η φρεσκάδα που βλέπει στο πρόσωπό σου είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε ιατρικής παρέμβασης.

Η προσφορά

Αποκλειστικά για τον μήνα Φεβρουάριο μπορείτε να δοκιμάσετε τη θεραπεία Ultherapy καθώς βρίσκεται σε προσφορά -40%!

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Dr. Πέτρο Φλώρο, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, ενεργό μέλος της Αμερικανικής AAD και της Ευρωπαϊκής EADV, πιστοποιημένο δερματολόγο για τις θεραπείες Thermage CPT, Ulthera και Fraxel Restore Dual και εκπαιδευτή για την εφαρμογή εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέως και νημάτων ανάρτησης. Επιστημονικό Διευθυντή των Ιατρικών Κέντρων Neotis (www.neotis.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ