Follow us

#missbloomhairchallenge: Ο πιο μεγάλος beauty διαγωνισμός ξεκίνησε!

Ανάρτησε κι εσύ μια φωτογραφία του χτενίσματός σου και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις υπέροχα δώρα από την Remington

13298206_1111175148944389_669005102_n

Σου αρέσει να ακολουθείς τις hair τάσεις; Πετυχαίνεις κάθε μέρα και ένα διαφορετικό hair look; Τότε, μην κάθεσαι, ήρθε η ώρα να λάβεις μέρος στον πιο super beauty διαγωνισμό σε συνεργασία με τη Remington.

#missbloomhairchallenge: Ο πιο μεγάλος beauty διαγωνισμός ξεκίνησε!

Έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την υγεία και λάμψη των μαλλιών, η Remington παρουσιάζει τη νέα σειρά προϊόντων styling Keratin Therapy, μια επαναστατική συλλογή με βασικό πρωταγωνιστή την Κερατίνη, ένα ζωτικό στοιχείο απαραίτητο για δυνατά και υγιή μαλλιά.

Πώς λειτουργεί η νέα αυτή σειρά;

Οι ερευνητές της Remington συνδυάζουν την Advanced Κεραμική επίστρωση εμποτισμένη με Micro Conditioners Κερατίνης (τα οποία μεταφέρονται στην τρίχα κατά τη διάρκεια του styling με σκοπό την προστασία και την περιποίηση) και έναν αισθητήρα με προστασία από την θερμότητα (ο οποίος βρίσκεται στην πλάκα και ανιχνεύει συνεχώς τα επίπεδα υγρασίας στα μαλλιά, βελτιστοποιώντας την θερμοκρασία με σκοπό την προστασία) για να αναπτύξουν την Επαναστατική Τεχνολογία.

Το αποτέλεσμα;

Ένα τέλειο styling παράλληλα με προστασία της τρίχας!

Θέλεις κι εσύ, λοιπόν, να κερδίσεις μια ολοκληρωμένη σειρά Keratin Therapy της Remington; Τώρα έχεις την ευκαιρία να γίνεις κι εσύ μια από τις 3 τυχερές νικήτριες λαμβάνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό με τον πιο δημιουργικό τρόπο!

Ο διαγωνισμός λειτουργεί ως εξής:

Ο χρήστης θα ανεβάζει μια φωτογραφία του πιο επιτυχημένου hair look του στο Instagram χρησιμοποιώντας τα hashtags #missbloomhairchallenge και #myremingtongreece. Όλες οι φωτογραφίες που θα έχουν αναρτηθεί στα social media θα λαμβάνουν αυτόματα συμμετοχή στον διαγωνισμό και έπειτα από κλήρωση κάθε εβδομάδα μια τυχερή θα κερδίζει μια ολοκληρωμένη σειρά Keratin Therapy της Remington.

def22

Η νικήτριας της πρώτης εβδομάδας είναι η @giota_mathioudaki

Screenshot_1

Η νικήτριας της δεύτερης εβδομάδας είναι η @sweetlinaki

Screenshot_2

Η νικήτριας της τρίτης εβδομάδας είναι η @taniakiriakidou

Screenshot_2

Ο διαγωνισμός θα έχει ισχύ για 3 εβδομάδες, ενώ παράλληλα με την νικήτρια της κάθε εβδομάδας, η Miss Bloom θα ξεχωρίζει και θα συγκεντρώνει σε ένα άρθρο τα καλύτερα hair looks, όπως αυτά αναρτήθηκαν στα social media.

Θέλεις να πάρεις μια ιδέα; Ορίστε μια ανάρτηση που έκανε πρόσφατα η beauty editor του missbloom.gr Βασιλική Καρανζογιάννη:

Ποια είναι τα δώρα του διαγωνισμού:

Ισιωτικό S8590 Keratin Therapy Pro

S8590_RETOUCHED

Το ισιωτικό S8590 Keratin Therapy Pro διαθέτει ειδικές κεραμικές πλάκες προηγμένης τεχνολογίας Κερατίνης. Οι μαλακτικές μικροουσίες Κερατίνης εγχύονται στις κεραμικές πλάκες και μεταβιβάζονται στα μαλλιά σας όταν το ισιωτικό ζεσταθεί και ξεκινήσετε το styling. Επιπλέον, ο μοναδικός αισθητήρας προστασίας κατά της θερμότητας, ο οποίος βρίσκεται ενσωματωμένος στην πλάκα, ανιχνεύει τα επίπεδα υγρασίας στα μαλλιά σας και προσαρμόζει την θερμοκρασία ανάλογα. Αυτά τα δύο καινοτόμα χαρακτηριστικά προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία κατά της φθοράς των μαλλιών σας.

Σεσουάρ AC8000 Keratin Therapy Pro

AC8000_product_hi

Για ένα εξαιρετικό επαγγελματικό χτένισμα, χρησιμοποιήστε το σεσουάρ AC8000 Keratin Therapy Pro, ισχύος 2200W με AC Motor, το οποίο διαθέτει κεραμική μάσκα προηγμένης τεχνολογίας με επικάλυψη κερατίνης και τεχνολογία ιόντων με ακόμη περισσότερα ιόντα για την αποφυγή του φριζαρίσματος.

Ψαλίδι για μπούκλες CI8319 Keratin Therapy Pro

CI8319_RETOUCHED

Για εσένα που λατρεύεις τις πλούσιες και υγιείς μπούκλες θα αγαπήσεις το CI8319 Keratin Therapy Pro Curl, το οποίο διαθέτει κύλινδρο διαμέτρου 19 χιλιοστών και εγγυάται επαγγελματικά αποτελέσματα. Οι μικροουσίες Κερατίνης δίνουν λάμψη και ζωντάνια στα μαλλιά ενώ εσύ δημιουργείς εκπληκτικές μπούκλες και γυαλιστερούς κυματισμούς.

Δες τους όρους του διαγωνισμού στη σελίδα 2

Όροι διαγωνισμού:

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της εταιρίας Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε., καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 24/06/2016 έως τις 15/07/2016.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιείται κάθε εβδομάδα στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.Missbloom.gr.

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ