Follow us

Ανακαλύψαμε τα καλύτερα βερνίκια νυχιών για insta-worthy nails

Με 140 λαχταριστές αποχρώσεις. δεν θα ξέρεις ποιο απ' όλα τα Laloo Weekly Nail Polishes να πρωτοδιαλέξεις.

Laloo_Cosmetics_NailPolish_01

Είσαι fan των βερνικιών για τα νύχια, ενώ θες να έχεις πάντα άψογο mani-pedi; Σου αρέσει να έχεις όλες τις αποχρώσεις μανό στο νεσεσέρ σου, και είσαι από τις κοπέλες που στην καραντίνα δοκίμασες μόνη σου στο σπίτι κάθε λογής χρώματα και σχέδια; Αν αναζητάς βερνίκια νυχιών που να είναι ποιοτικά για τα νύχια σου και ταυτόχρονα να έχουν μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, τότε τα νέα Laloo Weekly Nail Polishes , με την ποιότητα και την καλαισθησία της Laloo Cosmetics, θα σε ενθουσιάσουν.

Όταν το απλό βερνίκι νυχιών συναντάει την τελειότητα της υφής, τις εξαιρετικές αποχρώσεις και τη μοναδικότητα της ακρίβειας, αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για την εμφάνιση των νυχιών σου.

Πρωτοπόρα, απλά βερνίκια για έντονο χρώμα και λάμψη, έρχονται σε συσκευασία 15ml και είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 140 διαφορετικές αποχρώσεις. Αμέτρητα χρώματα, αμέτρητες οι επιλογές για εσένα που θες να αλλάζεις χρώμα και στυλ όσο συχνά επιθυμείς.

Με διάρκεια έως και 7 ημερών, θα σου λύσουν τα χέρια, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις τη δυνατότητα να το ανανεώσεις όποτε θες σπίτι σου.

Το ειδικό πινέλο θα σε βοηθήσει να το εφαρμόσεις εύκολα και με ακρίβεια στα νύχια σου, για αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό. Μόνο δύο στρώσεις αρκούν, ενώ δεν απαιτούν τη χρήση base coat – εκτός φυσικά από τη χρήση του Laloo Weekly Top Coat για μεγαλύτερη διάρκεια και γυαλάδα.

Τα μόλις 2 λεπτἀ που χρειάζεται η κάθε στρώση βερνικιού για να στεγνώσει θα σε διευκολύνουν όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στη διάθεσή σου, ενώ και η αφαίρεσή του με απλό ασετόν προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ευκολία.

Το πιο σημαντικό; Σέβονται το περιβάλλον, αφού είναι Vegan και Cruelty Free, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν προκαλούν αλλεργίες.

Θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα και στο www.laloo.gr.

Tip: Πάτα #laloocosmetics στο Instagram για άπειρο inspo σε ιδέες νυχιών, ενώ αν θες να δείξεις το νέο σου μανικιούρ με τα βερνίκια Laloo μη ξεχάσεις να προσθέσεις το συγκεκριμένο hashtag στη φωτογραφία σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ