Ομορφιά : Νύχια12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Σχέδια νυχιών για του Αγίου Βαλεντίνου!

Είτε πιστεύεις είτε όχι, δες εδώ ιδέες για τέλεια και άκρως ερωτικά νύχια του Αγίου Βαλεντίνου, που θα σε κάνουν να ερωτευτείς αυτή την ημέρα

Εσύ ακόμα να βρεις τα ιδανικά νύχια του Αγίου Βαλεντίνου που θα κάνεις για εκείνη την ημέρα;

Μπορεί να είσαι single, μπορεί να μην έχεις διάθεση να βγεις, μπορεί να μην πιστεύεις σε αυτή την ημέρα, μπορεί να θέλεις να σνομπάρεις.

Από την άλλη, μπορεί να περνάς τέλεια αυτή την ημέρα, μπορεί να την περιμένεις πώς και πώς, να ανυπομονείς για το δώρο του καλού σου, να έχεις πάρει τα σέξι εσώρουχά σου και να κανονίζεις μια σούπερ ερωτική βραδιά που θα τη θυμάστε για πάντα.

Δες επίσης: #maniMonday: Σου συστήνουμε το Wire Nail Art!

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, μην διστάσεις να τολμήσεις ένα nail art με βασικό σχέδιο την τόσο χαριτωμένη καρδούλα, που θα σε κάνει να μπεις στο πνεύμα, είτε το πιστεύεις, είτε όχι.

νύχια του Αγίου Βαλεντίνου

Γιατί, ακόμα και αν είσαι ενάντια αυτής της κατά τα άλλα άκρως εμπορικής γιορτής, τι ψυχή έχει ένα σχέδιο για τα νύχια του Αγίου Βαλεντίνου με βασικά χρώματα το ροζ, το κόκκινο και το λευκό;

Το MissBloom.gr συγκέντρωσε για εσένα τα καλύτερα σχέδια για νύχια του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ δεν έχεις παρά να ερωτευτείς και αυτά:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΥΧΙΑ

Best of network