Follow us

Micro French | Η πιο σύγχρονη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ είναι "φτιαγμένη" για κοντά νύχια

Η τάση μανικιούρ με την οποία έχουν πάθει εμμονή οι πιο κομψές γυναίκες - και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το '24.

nails Pixel Formula

Το γαλλικό μανικιούρ είναι ίσως μία από τις πιο διαχρονικές επιλογές που μπορεί να κάνει μια γυναίκα, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον αποτελεί μια κατηγορία μανικιούρ από μόνη της. Πέρα από τα κλασικά λευκά tips λοιπόν, που ιδίως παλαιότερα γίνονταν σε τετράγωνο σχήμα νυχιών, η νέα μόδα θέλει το μανικιούρ να γίνεται με tips κάθε χρώματος και σε διάφορους συνδυασμούς. Επιπλέον, και το ιδανικό σχήμα νυχιών έχει αλλάξει, αφού τα τελευταία χρόνια προτιμάται από γυναίκες με οβάλ ή αμυγδαλωτά νύχια - μιας και αυτό είναι και το hot σχήμα νυχιών τώρα.

Baby soft hands | Τα 5 καλύτερα scrubs για μεταξένια απαλότητα στα χέρια

Υπάρχει ωστόσο μια νέα τάση στο γαλλικό που έχει κάνει θραύση - και, σημειωτέον, αποτελεί την πιο κομψή και σύγχρονη εκδοχή του μέχρι σήμερα. Μιλάμε για το micro french, που στην ουσία αναφέρεται στο french mani που έχει τόσο λεπτά tips, που μετά βίας διακρίνονται στα νύχια. Στην εποχή του "clean girl beauty" και του γενικότερου μινιμαλισμού που διακατέχει τις πιο stylish γυναίκες του πλανήτη, δεν είναι δύσκολο να αναλογιστούμε το γιατί έχει ξετρελάνει τόσες γυναίκες, ενώ πλέον το βλέπουμε ακόμα και στο κόκκινο χαλί (βλ. πρόσφατη εμφάνιση της Margot Robbie).

3 "ξεπερασμένα" χρώματα μανικιούρ που θα αποφύγουμε να υιοθετήσουμε την άνοιξη (αλλά και ολόκληρο το '24)

Αυτή η λεπτεπίλεπτη γραμμή μπορεί να έχει διάφορες αποχρώσεις, που μάλιστα ενδέχεται και να εναλλάσσονται στα νύχια, για ένα playful αποτέλεσμα που θυμίζει ουράνιο τόξο. Το πιο chic κατά τη γνώμη μας ωστόσο είναι το κλασικό λευκό ή ακόμα και εκρού ή ανοιχτό μπεζ, για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά. Τι μας αρέσει πολύ σε αυτή την τάση του γαλλικού πέρα από το πολυτελές αποτέλεσμα που χαρίζει στα άκρα; Ότι ταιριάζει πολύ περισσότερο σε κοντά νύχια παρά σε μακριά, καθώς τα αναδεικνύει ενώ "κάθεται" καλύτερα σε κοντό μήκος. Κάτι που δεν ισχύει για τα κλασικά tips, που θέλουν αναγκαστικά μακριά νύχια για να φανεί καλύτερο το εφέ.

Όσο για το σχήμα, αυτό δεν παίζει τόσο ρόλο εδώ, αφού είτε μιλάμε για τετράγωνα, είτε για οβάλ ή squoval νύχια, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Πολλή προσοχή ωστόσο στην περιποίηση: πρέπει να δοθεί έμφαση στο καθάρισμα των επωνυχίων και της περιοχής γύρω από τα πετσάκια, καθώς ο παραμικρός τραυματισμός ή παρωνυχίδα μπορεί να καταστρέψει ακόμα και ένα άψογο μανικιούρ.

Δες μερικά από τα πιο κομψά micro french manis:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ