Follow us

Ο πιο μεγάλος διαγωνισμός από τη L'Oréal Professionnel για επαγγελματίες κομμωτές είναι εδώ! Δες πώς θα πάρεις μέρος

Η ώρα σου να ξεχωρίσεις είναι τώρα!

SLIDE-LOREAL

Είσαι επαγγελματίας κομμωτής και θέλεις να ξεδιπλώσεις την δημιουργικότητά σου; Έχεις ταλέντο και το εκφράζεις μέσα από ξεχωριστά χτενίσματα;

Τότε δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στον πιο μεγάλο διαγωνισμό για επαγγελματίες κομμωτές που διοργανώνει το MissBloom.gr και η L'Oréal Professionnel.

Αν πάλι δεν ασχολείσαι επαγγελματικά με τον χώρο αλλά ακολουθείς τις τάσεις και σου αρέσει να τις υιοθετείς δημιουργώντας φρέσκα και in fashion hair looks, τότε βρίσκεσαι και πάλι στο σωστό σημείο, γιατί εδώ θα μπορέσεις να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι!

Η σειρά Tecni.Art, η επαγγελματική σειρά Styling της L'Oréal Professionnel που ξεδιπλώνει το δημιουργικό ταλέντων των κομμωτών και τους εμπνέει να δημιουργήσουν τα πιο edgy και innovative hair looks που έχουν φανταστεί, σε προκαλεί να αναδείξεις το ταλέντο σου ώστε να δεις τον εαυτό σου να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

Πώς θα λάβεις μέρος:

Στάδιο 1ο

Δημιούργησε ένα hair look με έμπνευση από την tecni.art και βγάλε 3 φωτογραφίες.

Στο τέλος αυτού του άρθρου θα βρεις την απαραίτητη φόρμα συμμετοχής στην οποία πρέπει να συμπληρώσεις το όνομά σου και να επισυνάψεις τις φωτογραφίες του hair look δικής σου επιμέλειας*.

* Look φρέσκο, δημιουργικό, urban, κοντά στο προφίλ και τη γαλλική ταυτότητα της μάρκας.

Διάρκεια: 1 μήνας

Στάδιο 2ο:

Η επιτροπή του Missbloom.gr (Ελένη Στασινοπούλου - Editor in chief Missbloom.gr & Madamefigaro.gr, Βασιλική Καρανζογιάννη - Beauty Editor Missbloom.gr & Madamefigaro.gr, Μαρία Σταμάτη - Beauty Editor Mirror & Celebrity και Πέννυ Καρακάση - Fashion Editor Missbloom.gr & Madamefigaro.gr) και η Νατάσα Μπεγνή, Διευθύντρια Εκπαίδευσης της L'Oréal Professionnel, θα κάνουν το απαραίτητο ξεδιάλεγμα και από όλες τις συμμετοχές θα αναδείξουν τους 5 επικρατέστερους.

Στάδιο 3ο:

Οι 5 συμμετέχοντες και όλες οι φωτογραφίες των hair looks τους θα συγκεντρωθούν σε ένα άρθρο στο MissBloom.gr το οποίο θα συνοδεύεται από ένα poll - ψηφοφορία, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αναγνώστες να ψηφίσουν το δικό τους αγαπημένο τους hairlook αλλά και hair stylist/δημιουργό!

Διάρκεια: 1 εβδομάδα

Στάδιο 4ο:

O τελικός και μεγάλος νικητής θα προκύψει από την ψηφοφορία του κοινού και των επιτροπών!

Μάθε περισσότερα για την Tecni.Art εδώ

Τι κερδίζει ο μεγάλος νικητής:

Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την δουλειά του μέσα από ένα εκτενές άρθρο στο MissBloom.gr. Εκεί, οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα αφιερωματικό βίντεο στον νικητή καθώς και όλες τις λεπτομέρειες του νικητήριου hair look.

Επίσης, ο hair stylist που θα ενθουσιάσει κοινό και επιτροπές θα φιλοξενηθεί στις σελίδες του Madame Figaro όπου θα παρουσιάσει το νικητήριο χτένισμα μιλώντας παράλληλα για την έμπνευσή του αλλά και την εμπειρία του από την συμμετοχή του στον διαγωνισμό!

Ακόμα το σκέφτεσαι;

Είσαι επαγγελματίας κομμωτής και αγαπάς τα μαλλιά;

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Για να δηλώσεις συμμετοχή πήγαινε εδώ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 25/1/2019 έως τις 25/2/2019.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθ'όλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 10/03/2019 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ