Follow us

Οικοβιολογία: Αναρωτιέσαι τι είναι και πώς θα επηρεάσει τον χώρο της ομορφιάς από τώρα και στο εξής;

Η Sophie Godefroy, International Director της εταιρείας NAOS, εξηγεί...

Taking off her make-up.

Καταξιωμένο και αγαπημένο brand με ειδίκευση στην περιποίηση του προσώπου και την βιολογία της δερματολογίας, η Bioderma ανήκει πια στην NAOS Greece που μόλις λανσαρίστηκε στην Ελλάδα. Η NAOS Group, ένα κορυφαίο όνομα στον παγκόσμιο χάρτη της κοσμετολογίας, ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια από τον Jean Noel Thorel, ένα πραγματικό οραματιστή του beauty industry.

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση της NAOS Greece στην Γαλλική Πρεσβεία μιλήσαμε με την Sophie Godefroy, International Director της εταιρείας NAOS και ιδανικό πρόσωπο για να μας μυήσει στο συναρπαστικό σύμπαν αυτού του

πραγματικά πρωτοποριακού ομίλου ομορφιάς.

H NAOS Group βρίσκεται στο χώρο για περισσότερα από 40 χρόνια, αλλά το όραμα μοιάζει να είναι φοβερά σύγχρονο. Πώς γίνεται αυτό;

Ο ιδρυτής, Jean Noel Thorel, ήταν ήδη σίγουρος πριν από 40 χρόνια ότι υπήρχαν κάποια standards στη βιομηχανία της ομορφιάς που ήθελε να αλλάξει – και από τότε πίστευε ότι έπρεπε να αντιμετωπίζουμε το δέρμα μας με τον καλύτερο τρόπο, διατηρώντας το υγιές. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, είναι ότι τα περισσότερα προϊόντα διατηρούν την ίδια formula μέχρι σήμερα, όπως η σειρά αντηλιακών που λανσαρίστηκε στα late 80s αλλά και το νερό με μικύλλια Sensibio H2O, που βγήκε το 1992 και παραμένει ίδιο μέχρι σήμερα. Το πιο σημαντικό όμως, είναι το πρώτο προιόν που δημιούργησε ο Thorel, το 1977, και ήταν το Node shampoo, η fοrmula του οποίου παραμένει επίσης ίδια μέχρι σήμερα. Πρόκειται για το πρώτο σαμπουάν χωρίς καθόλου χημικές ουσίες.

Ποιες είναι οι πήγες έμπνευσης που οδηγούν σε αυτό το πνεύμα πρωτοπορίας;

Μάλλον είναι αρκετό απλό, αλλά θα έλεγα η ζωή η ίδια. Όλα όσα κάνει και δημιουργεί ο Jean Noel Thorel είναι πάντα βασισμένα στη ζωή.

Οικοβιολογία: Πώς μπορεί να εφαρμοστεί πράγματι στην καθημερινή μας beauty routine;

Πρέπει να καταλάβεις τη φιλοσοφία πίσω από την οικοβιολογία. Πρόκειται για τη βάση στην οποία εφαρμόζουμε το σύστημα κάθε προϊόντος ώστε να βρίσκεται σε μία διαρκή αλληλεπίδραση με το περιβάλλον. Μόλις το πετύχουμε αυτό, και έχοντας τα πάντα υπόψη, διαλέγουμε τα κατάλληλα συστατικά που μιμούνται το μηχανισμό του δέρματος όταν αυτό είναι απολύτως υγιές. Έτσι, όλα τα προϊόντα μας δημιουργούνται με συστατικά που βασικά μιμούνται το δέρμα, αντί να προσπαθούν να το αλλάξουν. Οπότε και η οικοβιολογία αποτελεί πρακτικά αναπόσπαστο κομμάτι κάθε beauty routine. Συμπερασματικά λοιπόν, κάθε προϊόν έχει δημιουργηθεί από την αρχή με το ίδιο όραμα του Jean Noel Thorel, που ήθελε να δημιουργεί χρήσιμα προϊόντα που δεν θα έβλαπταν καθόλου το δέρμα.

Τι θέλετε να σκέφτονται οι γυναίκες στο άκουσμα του brand ΝΑΟS;

Το NAOS τώρα είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες ομορφιάς στον κόσμο και αν και αποτελεί leader στην περιποίηση του δέρματος, ο στόχος είναι να γίνει leader γενικότερα στη γυναικεία περιποίηση με μία περισσότερο ολιστική προσέγγιση. Έτσι θέλουμε όταν οι γυναίκες ακούν για το NAOS να σκέφτονται ένα brand που τις σέβεται, τις καταλαβαίνει και τελικά, τις αγαπά. Η NAOS είναι μια εταιρεία στην οποία ανήκει το Bioderma, τοποθετώντας την όμως στην κορυφή είναι μια αρχή, ώστε να συστήσουμε σε όλους ένα νέο ολιστικό τρόπο ζωής, με αρχή το skincare.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ