Follow us

Success Story | H YouTuber με τους 2 εκ. subscribers μιλάει αποκλειστικά στο Missbloom.gr

Είναι η πιο διάσημη YouTuber και πλέον μένει μόνιμα στην Ελλάδα!

denny-slide

Την ακολουθούν 1.2m followers στο Instagram. Στο You Tube ο αριθμός των συνδρομητών ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια και τα views πέφτουν βροχή. Και όμως, η Denny ή αλλιώς γνωστή ως Denitslava, είναι ο πιο ευγενικός, προσιτός και γλυκός άνθρωπος στην social κοινότητα. Και τα λέω όλα αυτά γιατί δεν την γνώρισα απλά, αλλά μόλις κατάλαβα ότι είναι αυτή, έπεσα επάνω της σαν μία γνήσια θαυμάστρια και την πλάκωσα στις ερωτήσεις. Και αυτή τι έκανε; Μου ζήτησε στο τέλος να με κάνει μια ζεστή αγκαλιά!

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θέλω να γνωρίζω και να παρακολουθώ στο YouTube. Αυτοί που είναι αυτό που δείχνουν! Μόλις το συνειδητοποίησα, την ίδια κιόλας μέρα, χωρίς δισταγμό, της έστειλα μήνυμα, ζητώντάς της να την συμπεριλάβω σε ένα από τα beauty θέματά μου. Και ορίστε!

Εκτός από το παρασκήνιο των videos της, η διάσημη Denitslava μας αποκαλύπτει πώς έφτασε έως εδώ, με τι σκέψεις, τι εξοπλισμό αλλά και ποιες είναι οι δικές της συμβουλές.

Είσαι μία τόσο νέα κοπέλα και όμως κατάφερες να ξεχωρίσεις (με δισεκατομμύρια views) μέσα από αυτό τον χαμό του You Tube! Πώς το κατάφερες;

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα ότι θα είχα τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο, όμως όταν κάποιος αγαπά αυτό που κάνει,είναι αληθινός και δουλεύει συστηματικά και με πάθος μπορεί να ξεχωρίσει.

Θέλουμε να μας μιλήσεις για το πώς πραγματικά ξεκίνησες. Ποια ήταν η σκέψη της Denny λίγο πριν πατήσει το on της camera;

Στην αρχή ήμουνα διστακτική αλλά μου άρεσε να δημιουργώ διάφορα makeup look και να μοιράζω τις beauty ιδέες μου. Όταν έβλεπα πως αρέσει στο κοινό, αυτό με έκανε να θέλω να ανεβάζω περισσότερα video. Κάπως έτσι σιγά, σιγά έφτασα στο σήμερα χωρίς να το καταλάβω.

Απογοητεύτηκες ποτέ ίσως από τα λίγα views ή από κάποια κακά σχόλια;

Σίγουρα κάποια video άξιζαν πιο πολλά views χωρίς όμως αυτό να με απογοητεύει. Η ανταπόκριση που παίρνω από τον κόσμο είναι πολύ θετική χωρίς να αφήνει περιθώρια για άσχημα σχόλια.

Και τώρα στο σήμερα. Γυρίζεις τα βίντεο μόνη σου;

Έχω το αγόρι μου που με βοηθάει σε ότι έχει να κάνει με φωτισμό και κάμερα γιατί έχει γνώσεις από φωτογραφία και βίντεο. Τα υπόλοιπα τα έχω αναλάβει εγώ.

Τι εξοπλισμό πραγματικά χρειάζεται μία κοπέλα για να καταφέρει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα;

Σίγουρα μια καλή κάμερα, ένα καλό μικρόφωνο και φώτα βοηθάνε στο να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα. Όμως για να κάνεις την διαφορά από το σωστό στο επαγγελματικό, χρειάζεται να ξέρεις πως να χρησιμοποιείς τον εξοπλισμό σου.

Και μία αδιάκριτη ερώτηση, έχεις βγάλει λεφτά από το You Tube; Και στην πραγματικότητα είναι αυτή η βασική σου δουλειά;

Ναι, το Youtube είναι η βασική μου δουλειά.

Τελικά, ποιο είναι το μυστικό για ένα τέλειο μακιγιάζ;

Το τέλειο μακιγιάζ είναι υποκειμενικό. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες και ένας από τους πιο σημαντικότερους για εμένα είναι να φοράς το makeup και να μην σε φοράει.

Και τέλος, πριν κλείσουμε, θέλουμε την πολύτιμη συμβουλή σου σε μία κοπέλα που ίσως σε βλέπει και θέλει να γίνει σαν εσένα!

Η συμβουλή που μπορώ να δώσω σε μια κοπέλα είναι να εκφράζει την αγάπη της για αυτό που κάνει με τον τρόπο της, από εκεί και πέρα, με υπομονή και επιμονή όλα γίνονται.

Το αγαπημένο μου tutorial;

Το παρακάτω:

Το πιο διάσημο; Μετράει 13 εκατομμύρια views και είναι αυτό:

Βρες την Denitslava στο Youtube και στο Instagram και αν μετά γίνεις makeup junkie, σίγουρα δε θα φταίμε εμείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ