Follow us

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;

Η Επιστ. διευθύντρια του Ινστιτούτου Ομορφιάς «Skin Matters», Αγγελική Αργύρη, αποκαλύπτει όλες τις beauty λεπτομέρειες. Plus: Super beauty διαγωνισμός για 3 τυχερές! Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;
Είναι πάντα φρέσκες,όμορφες και ο χρόνος δείχνει να μην έχει αφήσει πάνω τους κανένα σημάδι. Πώς καταφέρνουν οι πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου και παραμένουν νέες; Η Αγγελική Αργύρη του Ινστιτούτου Ομορφιάς «Skin Matters» μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά.

Συνάντησα την Αγγελική Αργύρη στον πολύ προσεγμένο χώρο της στο κέντρο της Γλυφάδας με σκοπό να μιλήσουμε για θέματα ομορφιάς. Μια ώρα μετά και ύστερα από ένα πολύ ιδιαίτερο και χαλαρωτικό λεμφικό μασάζ, που θέλησα να κάνω (και πραγματικά απόλαυσα), ξεκίνησε η κουβέντα μας πάνω στο πώς ορίζουμε την λέξη «ομορφιά».

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;

Ενώ η γυναικεία κουβέντα δεν είχε τελειωμό, αβίαστα ρώτησα την Αγγελική αν αυτή ξέρει πώς οι celebrities, έχοντας στο μυαλό μου ως πρότυπο την Jennifer Lopez, καταφέρνουν το ακατόρθωτο: να είναι όμορφες και πορσελάνινες χωρίς να δείχνουν «παγωμένες». Το μυστικό τους αποκαλύφθηκε και ακούει στο όνομα Caci Ultimate, το πιο εξελιγμένο μηχάνημα για την επαναστατική νέα μέθοδο ομορφιάς του μη χειρουργικό lifting στο πρόσωπο, το οποίο μπορείς να βρεις μόνο στο Skin Matters.


Up up and high

Τι γίνεται όταν ο χρόνος περνάει και αυτό αρχίζει και φαίνεται στο πρόσωπο; Διορθώνονται άραγε τα επιπλέον χρόνια που χαλούν την εικόνα του οβάλ του προσώπου μας; Η Αγγελική Αργύρη λέει πώς ναι! Με το επαναστατικό μηχάνημα Caci Ultimate έχει τη δυνατότητα να πετύχεις «μη χειρουργικό lift» στο πρόσωπο, χωρίς έντονες παρεμβάσεις, νυστέρια, επιδέσμους, σημάδια ή χρόνο αποθεραπείας!

Το «αγαπημένο των celebrities» μηχάνημα Caci Ultimate, επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου, μέσω της τεχνολογίας των μικρορευμάτων, τα οποία στην ουσία αναγκάζουν τους μυς του προσώπου να κάνουν έντονες και γρήγορες συσπάσεις με αποτέλεσμα την “ανόρθωση” του περιγράμματός και την επίτευξη του μη χειρουργικού lift στο πρόσωπο. Άλλωστε δεν είναι μυστικό πως το τελευταίο trend στις ΗΠΑ είναι το “ηλεκτρικό facial”, δηλαδή μια κούρα ηλεκτρομυϊκής διέγερσης του προσώπου ακριβώς με τα εν λόγω μικρο-ρεύματα.

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;  - εικόνα 2

Η τεχνολογία του, έχει φανατικούς πελάτες τα πιο διάσημα ονόματα του διεθνούς jet set όπως: Jennifer Lopez, Madonna, Linda Evangelista, με τις πρώτες δύο μάλιστα να έχουν αγοράσει από ένα μηχάνημα για home treats! To αποκαλούν μάλιστα cheap luxury μιας και υπάρχει θεραπεία από 25 ευρώ!

Πρόκειται για ρεύματα “νέας γενιάς”, όπως ονομάζονται, που διακρίνονται για τη χαμηλή τους ένταση -που κυμαίνεται από 0 έως 1 mA- και την υψηλή τους συχνότητα. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι δεν δίνουν “κινητικό αποτέλεσμα”, δηλαδή δεν υπάρχει εμφανής μυϊκή συστολή. Αυτό σημαίνει πως η δράση τους είναι ήπια και δεν δημιουργούν καμία κάκωση στους ιδιαίτερα λεπτούς μυς του προσώπου. Απεναντίας, τους τονώνουν και αυξάνουν τον όγκο τους, ο οποίος δυστυχώς μειώνεται όσο μεγαλώνουμε. Επίσης, τα μικρο-ρεύματα επιτυγχάνουν: τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος, επανεκπαίδευση και ενδυνάμωση των μυών, αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, και καλύτερη διείσδυση των προϊόντων που εφαρμόζονται.

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;  - εικόνα 3

Τα μικρο-ρεύματα μπορούν να γίνουν συνδυαστικά με οποιαδήποτε προϊοντική θεραπεία για το πρόσωπο και να ενισχύσουν θεαματικά τα αποτελέσματά της.

Χρόνος: Η βασική λειτουργία των μικρο-ρευμάτων μπορεί να διαρκέσει από 20' για ένα Instant lunch-time Lift μέχρι και 90' για μία ολοκληρωμένη συνεδρία. Απαιτούνται 12-15 συνεδρίες με συχνότητα 2-3 φορές την εβδομάδα για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με συντήρηση μία φορά ανά 4-6 εβδομάδες. Το Caci Ultimate μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς περιορισμούς όλες τις εποχές του χρόνου, ενώ μετά τη συνεδρία επιστρέφεις κανονικότατα στο πρόγραμμά σου, αφού δεν εμφανίζεται κανένα σημάδι ή ερεθισμός.

Ενδεικτικό κόστος:
25-150€ ανά συνεδρία, ανάλογα με το συνδυασμό θεραπειών και το χρόνο εφαρμογής.


Διάβασε για την ανόρθωση γλουτών και στήθους στη σελίδα iiΤι γίνεται όμως με την περιοχή των γλουτών; Αναμφισβήτητα, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ποθήσει τους καλλίγραμμους και στητούς γλουτούς της Beyonce ή της Jennifer Lopez!

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;  - εικόνα 4

Όπως επίσης δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φλερτάρει με την ιδέα του νυστεριού, ενώ παράλληλα να έχει ενδοιασμούς για το τελικό αποτέλεσμα. Υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να κάνει μια γυναίκα για να επαναφέρει τους γλουτούς της, χωρίς την βοήθεια του νυστεριού;

Το μηχάνημα «Caci Ultimate Butt Lift» υπόσχεται αυτό που όλες ποθούμε καταρρίπτοντας τούς νόμους της βαρύτητας καθώς επιτυγχάνει την ανόρθωση γλουτών όμορφα και φυσικά μέσω εκγύμνασης των γλουτιαίων μυών χάρη στην τεχνολογία των μικρορευμάτων!

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;  - εικόνα 5

Πώς: 15 συνεδρίες είναι αρκετές για να ανακτήσουν οι γλουτοί το χαμένο τους ύψος και σφριγηλότητα, χωρίς σημάδια, ουλές, επιδέσμους ή χρόνο αποθεραπείας και τελικά.. να σταθούν στο ύψος τους.

Χρόνος ανά συνεδρία: 30 λεπτά


Διάβασε για την ανόρθωση στήθους στη σελίδα iii


Άλλο ένα σημείο που αγαπάμε πολύ αλλά μας απογοητεύει με το πέρασμα των χρόνων είναι το στήθος. Ένα στητό στήθος δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα και γεμίζει αυτοπεποίθηση την γυναίκα που το διαθέτει μιας και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ερωτογενείς ζώνες.

Όταν όμως διάφορες συνθήκες της ζωής μιας γυναίκα μεταβάλλουν την υφή και το σχήμα του; Λύση και απάντηση στο ερώτημα αυτό όντως υπάρχει όταν μια γυναίκα επιθυμεί να επαναφέρει το στήθος της μετά από μια εγκυμοσύνη, θηλασμό, ή απότομη αυξομείωση βάρους χωρίς την βοήθεια του νυστεριού, και αυτή επιτυγχάνεται με τη βοήθεια του μηχανήματος «Caci Ultimate Bust Lift», το οποίο βοηθάει στην ανόρθωση του στήθους μέσω εκγύμνασης των θωρακικών μυών χάρη στην τεχνολογία των μικρορευμάτων.

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;  - εικόνα 6

Πώς: 15 συνεδρίες είναι αρκετές για να ανακτήσει το στήθος την χαμένη του σφριγηλότητα, χωρίς σημάδια, ουλές, επιδέσμους ή χρόνο αποθεραπείας και τελικά.. να σταθεί στο ύψος του.

Σημείωση: Δεν είναι αποτελεσματικό σε μεγέθη ίσα ή μεγαλύτερα του DD cup.Πού θα τα βρεις όλα αυτά;

Στο Skin Matters, το νέο ινστιτούτο ομορφιάς που άνοιξε στο κέντρο της Γλυφάδας, και έχει ως Νο1 προτεραιότητα την υγεία του δέρματος.

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;  - εικόνα 7

Η Επιστ. διευθύντρια, Αγγελική Αργύρη, το επιτυγχάνει με το να θέτει ως κυριάρχο στόχο την εκπαίδευση και ενημέρωση της πελάτισσας για την έγκαιρη και σωστή περιποίηση της επιδερμίδας της, προκειμένου να κατακτήσει και να διατηρήσει την σφριγηλότητα και νεανικότητά της.

Το Ινστιτούτο διαθέτει μία καμπίνα προσώπου και μία σώματος.
Μεταξύ των προσφερόμενων υπηρεσιών συμπεριλαμβάνεται η ενυδάτωση και ο καθαρισμός προσώπου, θεραπείες περιβαλλοντικής και ορμονικής γήρανσης, λείανσης ρυτίδων, καθώς και μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος.

Τα μυστικά των stars: Μη ενέσιμο lifting, ανόρθωση στήθους και γλουτών. Πώς το πετυχαίνουν;  - εικόνα 8

Το Skin Matters μάλιστα, σημειώνει και μια καινοτομία στη χώρα, καθώς είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που διαθέτει το CACI Ultimate, το πιο εξελιγμένο μηχάνημα για την επαναστατική νέα μέθοδο ομορφιάς του μη χειρουργικό lifting στο πρόσωπο.


Super beauty διαγωνισμός

Θες να νιώσεις κι εσύ η ίδια τις διαφορές μέσα από τη χρήση του επαναστατικού μηχανήματος Caci Ultimate που υπάρχει διαθέσιμο μόνο στο Skin Matters;

Η Αγγελική Αργύρη και το MissBloom.gr χαρίζουν σε 3 τυχερές από μια συνεδρία προσώπου αξίας 70 ευρώ (απευθύνεται σε ηλικίες 35+).

Μπες εδώ και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην απαραίτητη φόρμα συμμετοχής για να λάβεις μέρος στον πιο «όμορφο» διαγωνισμό.


Ινστιτούτο Αισθητικής Skin Matters στη Γλυφάδα, Πλατεία Εσπερίδων 3, Τηλ: 213 028 6500
Facebook: Skin Matters


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ