Ομορφιά30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2020

Το νέο φιλμ για το εμβληματικό Chanel No.5 θα σε ταξιδέψει μέχρι το φεγγάρι

Η Γαλλίδα ηθοποιός Marion Cotillard είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας.

Το νέο φιλμ για το εμβληματικό Chanel No.5 θα σε ταξιδέψει μέχρι το φεγγάρι

Η Marion Cotillard έχοντας αυτό το je ne sais quoi των Γαλλίδων που τις κάνει ακαταμάχητες, έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τις εμβληματικές ambassadors του θρυλικού Chanel No.5. Το νέο φιλμ του αρώματος με πρωταγωνίστρια τη Γαλλίδα ηθοποιό μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται να μας ταξιδέψει μέχρι το φεγγάρι.

«Η Marion ήταν η προφανής επιλογή για το νέο φιλμ», εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint Maur, Chanel Head of Global Creative Resources Fragrance and Beauty. “Ένιωσα μια άμεση σύνδεση με το Ν ° 5 το οποίο, περισσότερο από ένα άρωμα, είναι ένα έργο τέχνης. Κάτι που πάντα ονειρευόμουν “, λέει εκείνη.

Marion Cotillard | H φωτογραφία της από την καμπάνια για το άρωμα Chanel Νο5

Στο νέο κεφάλαιο του Chanel Νο 5, το φεγγάρι είναι από μόνο του ένας χαρακτήρας, όπως αποφάσισε ο σκηνοθέτης Johan Renck. Συνδέεται με τη θηλυκότητα, το ουράνιο σώμα που είναι και συμβολίζει την ανανέωση. Ο χορός, όπως το φεγγάρι, είναι “ο τρίτος ηθοποιός αυτής της ιστορίας”, εξηγεί ο Thomas du Pré de Saint Maur. Ο χορογράφος Ryan Heffington εφηύρε αυτόν τον μοναδικό χορό, ειδικά για την Marion Cotillard και τον partner της Étoile Jérémie Bélingard.

Chanel SS21 | Το μακιγιάζ που προτείνει για την επόμενη σεζόν θα γίνει η νέα σου εμμονή

Δες το νέο φιλμ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ