Ομορφιά05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

Το τέλειο μυστικό της Jessica Alba για τη μάσκαρα και τις τέλειες βλεφαρίδες

Ένα τέλειο tip από την Jessica Alba για να απογειώσεις τον μακιγιάζ ματιών

Jessica Alba

Φαίνεται πως τα 25 χρόνια πορείας της Jessica Alba στο Hollywood έχοντας δίπλα της τους καλύτερους make up artists, της έμαθαν πολλά όσο αφορά το μακιγιάζ. Το καλύτερο μυστικό για το μακιγιάζ, ωστόσο, η ίδια αποκαλύπτει ότι το έμαθε από την μαμά της, όσο την έβλεπε να εφαρμόζει την μάσκαρα.

Tips για μάσκαρα και μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες

Το μυστικό της Jessica Alba για τέλειες βλεφαρίδες

Η γνωστή ηθοποιός, όπως αποκάλυψε στην Βρετανική Vogue, προτιμάει πάντα τις διπλές μάσκαρα, αυτές που έχουν από τη μία primer βλεφαρίδων και από την άλλη βουρτσάκι με χρώμα. «Πάντα προτιμώ το primer, και μου αρέσει να ανοιγοκλείνω τα μάτια μου τοποθετώντας το. Αυτό βοηθάει να μπει το προϊόν από την βάση της βλεφαρίδας μέχρι το τέλος».

Jessica Alba

Για να αφήσει το primer να στεγνώσει, η Jessica Alba συνεχίζει το make up της, τοποθετώντας το bronzer της και έπειτα επιστρέφει για να ολοκληρώσει το μακιγιάζ ματιών.

Στη συνέχεια, παίρνει την άλλη πλευρά, την μάσκαρα με το χρώμα δηλαδή, και κάνει ακριβώς την ίδια κίνηση ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της και κατευθύνοντας το βουρτσάκι από τη βάση των βλεφαρίδων, προς τα έξω. «Η μάσκαρα είναι πολύ σημαντική αφού στο τέλος της ημέρας όταν μιλάς με κόσμο τους κοιτάς στα μάτια. Πιστεύω είναι εκεί που πρέπει να ξοδεύουμε τον περισσότερο χρόνο μας.» είπε η ηθοποιός και εμείς θα συμφωνήσουμε.

Να θυμάσαι την επόμενη φορά που θα βάλεις μάσκαρα να κάνεις τα γλυκά ματάκια στον καθρέφτη σου, για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα!

Δες επίσης: Πώς θα αποφύγεις το ενοχλητικό μουτζούρωμα από τη μάσκαρα κάτω από τα μάτια

Πώς να βάζω μάσκαρα; Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική τεχνική για βλεφαρίδες με όγκο και μήκος

Μάσκαρα: Αυτές είναι οι 15 καλύτερες όλων των εποχών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΙΑ

Best of network