Follow us

Υαλουρονικό στα χείλη | Η διαδικασία, τι γίνεται αν κάτι πάει στραβά και όσα πρέπει να ξέρεις

Η αυξητική χειλιών με υαλουρονικό οξύ είναι ο πιο εύκολος, ασφαλής και φυσικός τρόπος να αποκτήσεις καλοσχηματισμένα και σαρκώδη χείλη, τέλεια για το δικό σου πρόσωπο.

Cropped close up photo amazing beautiful she her lady attractive show ideal plump rose lips pomade lipstick hide eyes wear cute shiny colorful dress isolated pink rose bright vivid background.

Τα όμορφα, καλοσχηματισμένα και σαρκώδη χείλη είναι ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός θελκτικού και γοητευτικού προσώπου που μαγνητίζει τα βλέμματα. Είναι γεγονός πως, μετά τα μάτια, τα χείλη είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσουμε σε έναν άνθρωπο και έτσι τα λεπτά, άτομα και άδεια χείλη στερούν πόντους από τη συνολική εικόνα του προσώπου μας.

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική και αισθητική ιατρική έχει τη λύση, ώστε να διορθώσει κάθε αδικία που σου κληροδότησαν τα γονίδιά σου, αφού μπορεί να σου χαρίσει ζουμερά και θελκτικά χείλη στη στιγμή με την έγχυση υαλουρονικού οξέος και αποτελέσματα που διαρκούν έως και 12 μήνες.

Η διαδικασία

Η όλη διαδικασία είναι απλή και διαρκεί ελάχιστα λεπτά στο περιβάλλον του ιατρείου.

Σκέψου πως συνολικά δε θα χρειαστείς πάνω από 15 λεπτά για να αποκτήσεις τα σαρκώδη και καλοσχηματισμένα χείλη που πάντα ονειρευόσουν. Για το σκοπό της αυξητικής χειλιών χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ ειδικά σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη χρήση, που, όπως ξέρουμε, είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού μας και δεν δημιουργεί τα προβλήματα που κάποτε προκαλούνταν με τη χρήση σιλικόνης για τα χείλη.

Ο πλαστικός χειρουργός εγχέει με προσοχή το υαλουρονικό οξύ στα σημεία των χειλιών που επιθυμεί να προσδώσει όγκο, πάντα με μεγάλο σεβασμό στους κανόνες αρμονίας του προσώπου και τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της γυναίκας που έχει απέναντί του. Η έγχυση είναι σχεδόν ανώδυνη και συνήθως απαιτούνται δύο συνεδρίες, μία για την ίδια την έγχυση και μία για επανέλεγχο και ίσως μικρό συμπλήρωμα. Αφού ο γιατρός εγχύσει το υαλουρονικό, με ειδικές κινήσεις το «πλάθει», ώστε να καταλήξει στο τέλειο για το πρόσωπό σου αποτέλεσμα.

Προσοχή στη λεπτομέρεια

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος στα χείλη είναι μία πολύ απλή διαδικασία που μπορεί να διορθώσει το σχήμα τους, να τα γεμίσει, να τους δώσει την κατάλληλη προβολή και να τα κάνει σαρκώδη και θελκτικά, αλλά χρειάζεται προσοχή, καθώς η γνώση της ανατομίας του προσώπου και της κατάλληλης τεχνικής παίζει τεράστιο ρόλο.

Τα χείλη δε συγχωρούν λάθη, καθώς η κακή τεχνική θα φανεί άμεσα στο αποτέλεσμα. Ο γιατρός δεν πρέπει να παρασύρεται από τις παράλογες καμιά φορά απαιτήσεις που συναντά, καθώς, εάν δεν χρησιμοποιήσει ακριβώς την ποσότητα που απαιτείται, ανάλογα με τις συγκεκριμένες αναλογίες του συγκεκριμένου προσώπου, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ακόμη και αντιαισθητικό και άκρως υπερβολικό.

Έτσι, ο όγκος πρέπει να δίνεται πάντοτε στο κέντρο των χειλιών και ποτέ στα άκρα, ενώ η αύξηση του όγκου στο ένα χείλος πρέπει να συνοδεύεται και από μικρότερη ή μεγαλύτερη αύξηση στο έτερο χείλος, ώστε να μην προκύψουν δυσαρμονίες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που είχες στο μυαλό σου, μπορεί να ακυρωθεί άμεσα με τη χρήση μίας ειδικής ουσίας που λέγεται υαλουρονιδάση και αποτελεί το «αντίδοτο» του υαλουρονικού οξέος.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο Κ. Μεγαπάνο MD, Πλαστικό Χειρουργό www.regen.gr, www.drmegapanos.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ