Follow us

Mπορεί η γάτα σου να σου φτιάξει τη διάθεση;

Οι έρευνες λένε ότι είναι η καλύτερη φίλη σου σε μία δύσκολη μέρα! Plus: Ποια είναι η πρόκληση στη διατροφή της;

catwoman


Οι έρευνες λένε ότι είναι η καλύτερη φίλη σου σε μία δύσκολη μέρα! Plus: Ποια είναι η πρόκληση στη διατροφή της;


Μπορούν οι γάτες να βελτιώσουν τη διάθεση μας: “Υπάρχουν 2 μέσα να βρεις καταφύγιο από τις δυστυχίες της ζωής: η μουσική και οι γάτες”, είπε κάποτε ο Albert Schweitzer. Πόσο δίκιο έχει;

Μπορούν οι γάτες να μας φτιάξουν τη διάθεση;
Μετά από πολυάριθμες μελέτες, οι ερευνητές έχουν αποδείξει ότι η συμβίωση με ένα κατοικίδιο σου προσφέρει πολλά σημαντικά οφέλη, σωματικά και ψυχολογικά. Ο φιλόσοφος Schweitzer, λοιπόν, είχε δίκιο.

Σε ψυχολογικό επίπεδο:

• Η ευθύνη της συμβίωσης με ένα κατοικίδιο δίνει σκοπό στη ζωή σου και προσφέρει μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση στα παιδιά.
• Η συνύπαρξη με ένα σκύλο ή μια γάτα προσφέρει ανακούφιση και καταπολεμά την κατάθλιψη.
• Η συντροφιά και η αγάπη δίχως όρους που προσφέρουν τα κατοικίδια δίνει ψυχική σταθερότητα αλλά και χαρά και διασκέδαση.
• Τα κατοικίδια είναι μια αφορμή για να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους και να δημιουργήσεις νέους πυρήνες κοινωνικής ζωής.

Αλλά και σε σωματικό επίπεδο, όσοι ζουν με κάποιο κατοικίδιο στατιστικά έχουν:

• Αυξημένα επίπεδα των φυσικών αντικαταθλιπτικών ουσιών του οργανισμού, όπως είναι οι ενδορφίνες και η ντοπαμίνη.
• Λιγότερο stress άρα και ισχυρότερο αμυντικό σύστημα.
• Κατά μέσο όρο 2 - 5 χρόνια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η γάτα σου χρειάζεται εσένα

Ο λόγος που οι γάτες μπορούν να διώξουν την κακή διάθεση συχνά αποδίδεται στη σχέση τους με σένα – αυτό τον συναισθηματικό δεσμό μεταξύ της γάτας και του ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με μελέτες, όταν οι γάτες βρίσκονται με τον ιδιοκτήτη τους, είναι πιο χαλαρές και νιώθουν πιο άνετα να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους.

Το ήξερες αυτό;
Οι ιδιοκτήτες υπέρβαρων γατών δεν συνειδητοποιούν πόσο παχιές είναι οι γάτες τους. Μάλιστα, σε αντίθεση με τους ιδιοκτήτες υπέρβαρων σκύλων, όσοι έχουν υπέρβαρες γάτες σε μεγάλο ποσοστό δεν είναι υπέρβαροι οι ίδιοι.


Ένα νέο - πρό(σ)κληση για happy cat owners!

Δες διαφορά στη φυσική κατάσταση της γάτας σου με τη super premium σειρά προϊόντων Purina ONE. Παρασκευασμένες με 1ο συστατικό φρέσκο κρέας ή ψάρι , πηγές πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας, οι συνταγές της Purina ONE προσφέρουν στη γάτα σου 100% ισορροπημένη διατροφή με υψηλή πεπτικότητα και εξαιρετική γεύση. Και επειδή η σωστή διατροφή μπορεί να δώσει εμφανή αποτελέσματα, η Purina σε καλεί να ανακαλύψεις τη διαφορά, αρχίζοντας από σήμερα την «Πρόκληση 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ»!

Mπορεί η γάτα σου να σου φτιάξει τη διάθεση;

Τι αποτέλεσμα θα δεις:

- Από την 1η κιόλας εβδομάδα διατροφής με Purina ONE, η γάτα σου θα έχει καλύτερη όρεξη και αυξημένη ενεργητικότητα, χάρη στα θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας.

- Στο τέλος της 2ης εβδομάδας, η πέψη της θα είναι απόλυτα ισορροπημένη και υγιής ενώ την 3η εβδομάδα, η διαφορά θα είναι εμφανής και στην όψη της, με γυαλιστερό τρίχωμα και λαμπερά μάτια.

Mπορεί η γάτα σου να σου φτιάξει τη διάθεση; - εικόνα 2

Για να ακολουθήσεις την «Πρόκληση 3 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ» αρκεί να επισκεφθείς τo www.purinaone3weekschallenge.gr, να συμπληρώσεις τα στοιχεία της γάτας σου και τα δικά σου και στις επόμενες ημέρες θα λάβεις δωρεάν δείγμα Super premium διατροφής Purina ONE.

Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ