Follow us

Winter Bliss! Τα 14 αγαπημένα μας για να νιώσεις τη θαλπωρή του χειμώνα!

Δες εδώ τι θα μαγειρέψεις, τι θα πιεις και τι θα φορέσεις για να περάσεις το τέλειο Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο!

Girl drinking hot tea and reading book in bed

Δες εδώ τι θα μαγειρέψεις, τι θα πιεις και τι θα φορέσεις για να περάσεις το τέλειο Χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο!

Η Miss Bloom συγκέντρωσε τις καλύτερες προτάσεις:

Η χειμερινή συνταγή! Η Ελένη Ψυχούλη μας δίνει βήμα-βήμα τη συνταγή για ένα χειμερινό, δυναμωτικό φαγάκι με κρέας και λαχανικά, συνοδευμένο με μια ελαφριά σος γιαουρτιού. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή βήμα βήμα!

Μία ζεστή λεμονάδα - τέλειο χειμωνιάτικο ρόφημα! Δες αυτή και άλλες 7 συνταγές για ζεστά χειμερινά ροφήματα (και ζεστές σοκολάτες ό,τι πρέπει για το κρύο) κάνοντας κλικ εδώ!

Η δυναμωτική σούπα - το απόλυτο χειμερινό φαγητό! Δες τη συνταγή για σούπα με μανιτάρια και άλλες 3 συνταγές για τις σούπες του χειμώνα, κάνοντας κλικ εδώ!

Η παρέα με το σκυλάκι σου (ή τη γατούλα σου) και τα παιχνίδια μπροστά στο τζάκι είναι η αγαπημένη μας συνταγή για απόλυτο winter bliss... Διαφωνείς;

H κουβέρτα για... χουχούλιασμα! Ό,τι πρέπει για τα κρύα βράδια μπροστά από ένα βιβλίο! Miss Bloom DIY Tip: Mην πετάξεις τα παλιά σου πουλόβερ, είναι ιδανικά για να φτιάξεις τη δική σου homemade κουβέρτα - ριχτάρι για το χειμώνα, όπως αυτή της φωτογραφίας.

Ώρα για διάβασμα... Winter bliss χωρίς ένα βιβλίο μπροστά στο τζάκι δεν νοείται... Και με το νέο έτος, ευκαιρία να ξεκινήσουμε το resolution για περισσότερο διάβασμα. Must read του μήνα, «Ο γιος του Δασκάλου» του Γιάννη Ξανθούλη.

Cosy ντύσιμο για cosy βόλτες! (Sweater BSB, Μπότες Ugg, Γάντια και σκούφος H&M, Ακουστικά Accessorize)

Τα basics για (σωστό) χουχούλιασμα στο σπίτι είναι: Μια cute κούπα (Tiger Stores), ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες (Oysho), ένα αρωματικό κερί (Diptyque, Attica) και μια κουβέρτα (Zara Home)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ