Follow us

10 τρόποι να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση του παιδιού από την Σάντυ Κουτσοσταμάτη

Οι 10 καλύτερες συμβουλές από την Σάντυ Κουστοσταμάτη και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση τα παιδιά!

10 τρόποι να τονώσεις την αυατοπεποίθηση του παιδιού από την Σάντυ Κουτσοσταμάτη


Οι 10 καλύτερες συμβουλές από την Σάντυ Κουστοσταμάτη και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση τα παιδιά!


«Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από έναν γονέα από αυτό της αυτοπεποίθησης. Το πιο σημαντικό εφόδιο, το οποίο θα συνοδεύει το παιδί σε όλη του τη ζωή.

Τι είναι η αυτοπεποίθηση;

Η αυτοπεποίθηση ορίζεται ως η απόλυτη πίστη προς τον εαυτό και τις ικανότητες μας και συμπεριλαμβάνει τον αυτοσεβασμό και την πεποίθηση ότι είμαστε ικανοί να φέρουμε εις πέρας και να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε πρόκληση, δίλλημα ή εμπόδιο παρουσιαστεί στη ζωή μας.

Η αυτοπεποίθηση είναι αυτά που λέμε στον εαυτό μας για τον εαυτό μας.
Όταν ένα παιδί έχει αυτοπεποίθηση, φαίνεται από χιλιόμετρα μακριά. Συνήθως αυτά τα παιδιά είναι πιο χαμογελαστά, ήρεμα και ταυτόχρονα δυναμικά και χαρούμενα. Διεκδικούν αυτά που χρειάζονται αλλά δεν απογοητεύονται όταν δεν τα καταφέρνουν. Είναι τα παιδιά που πιστεύουν στις ικανότητές τους και βλέπουν θετικά τον εαυτό τους, αποδεχόμενα τα ελαττώματα τους. Νιώθουν καλά με την προσπάθεια που θα καταβάλλουν, άσχετα με το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Οι έρευνες δείχνουν ότι όποιος έχει αυτοπεποίθηση έχει περισσότερες πιθανότητες να πετύχει στους σημαντικούς για εκείνον τομείς αλλά και περισσότερες πιθανότητες στην ευτυχία»...


Δες τους 10 τρόπους για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση του παιδιών στο blog «Ανάλυσέ το» από την Σάντυ Κουτσοσταμάτη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ