Follow us

Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν

Celeb sex: Ποια ηθοποιός έχει κάνει sex και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ; Ποιο είναι το πιο καυτό μέρος για sex σύμφωνα με τον Brad; Πότε έκανε πρώτη φορά sex η Angelina;

Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν


Celeb sex: Ποια ηθοποιός έχει κάνει sex και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ;
Ποιο είναι το πιο καυτό μέρος για sex σύμφωνα με τον Brad; Πότε έκανε πρώτη φορά sex η Angelina;
Και τι μπορούμε να μάθουμε εμείς από τους stars;

Αποτελούν τα πιο καυτά sex symbols. Τι γίνεται όμως όταν η πόρτα της κρεβατοκάμαρας κλείνει; Έλα, παραδέξου το... Το πιο γαργαλιστικό μυστήριο σχετικά με τους celebrities είναι το κατά πόσο παραμένουν «καυτοί» όταν οι προβολείς σβήνουν. Και έφτασε η ώρα να το μάθεις.

Φώτα, κάμερα, πάμε!

Αχ, αυτή η περιέργεια! Μπορεί να σκότωσε τη γάτα, αλλά είναι τόσο διασκεδαστική. Ναι. Καλά κατάλαβες, αναφέρομαι στη γοητεία της κλειδαρότρυπας και στο πρώτο συνθετικό της λέξης «ηδονοβλεψίας»... γάτα είσαι! Όλους μας «εξιτάρει» το ενδεχόμενο να τρυπώσουμε (έστω και μόνο με το βλέμμα) στα άδυτα των αδύτων, εκεί όπου οι μάσκες πέφτουν και οι ήρωες απογυμνώνονται (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Και αν μπορούσες να το κάνεις; Δεν θα διάλεγες φυσικά να κρυφοκοιτάξεις στην κρεβατοκάμαρα της γειτόνισσας, ούτε του συναδέλφου σου. Όχι. Άλλα είναι τα πρόσωπα εκείνα που εξάπτουν τη φαντασία και το ενδιαφέρον μας, άλλοι είναι εκείνοι που προκαλούν πανικό, αλλά κυρίως πυροδοτούν φαντασιώσεις, με ένα ανεπαίσθητο χαμόγελό τους, ένα διακριτικό κλείσιμο του ματιού ή ακόμα και ένα σβήσιμο της φωνής. Οι σταρ του Χόλιγουντ…

Αυτοί που έχουν καταφέρει να χτίσουν ένα μύθο γύρω από το όνομά τους, αυτοί που ξέρουν να «προβάλουν» τη σεξουαλικότητά τους, προκαλώντας και σαγηνεύοντας με τη δημόσια εικόνα τους.

Τι γίνεται όμως με την ιδιωτική τους ζωή; Γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία πως το να γίνει κανείς «σύμβολο του σεξ» συνεπάγεται μεγάλη προσπάθεια και ελάχιστο αυθορμητισμό. Κι αυτό από μόνο του δημιουργεί μεγάλο μυστήριο. Άραγε, στη σεξουαλική τους ζωή, διατηρούν κάτι απ’ αυτόν τον αισθησιασμό, αυτή τη λάμψη; Κι αν ναι, μήπως θα μπορούσες να κλέψεις κάποιες από τις κινήσεις τους για να χαρίσεις και στις δικές σου προσωπικές στιγμές μια δόση χολιγουντιανού μεγαλείου; Ή μήπως μεταμορφώνονται σε πληκτικούς εραστές, εγωπαθείς τεμπέληδες, νάρκισσους χωρίς φαντασία; Για καλή σου τύχη, οι σταρ απαντούν από μόνοι τους σε όλα, μα όλα σου τα ερωτήματα. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι η κάμερα ξέμεινε στο on...

Πρώτο take, όπως ο Ashton

Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν

Ακόμα και ο Dustin Hoffman υπήρξε «πρωτάρης» - και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Με άλλα λόγια, ακόμα και οι πιο ελκυστικοί σταρ δεν γεννήθηκαν «μηχανές του σεξ» (απλώς προπονήθηκαν πολύ). Τρανταχτό παράδειγμα; Ο Ashton Kutcher, ο απίστευτα σέξι, πρώην σύζυγος της Demi Moore, ομολογεί πως η πρώτη του φορά δεν ήταν καθόλου μα καθόλου κινηματογραφική (διαφορετικά θα μιλούσαμε για το συντομότερο πλάνο της ιστορίας): «Ήταν στα 15 μου, με ένα κορίτσι που μου γνώρισε ο κολλητός μου. Το όλο πράγμα διήρκεσε περίπου δύο δευτερόλεπτα. Ήταν πραγματικά πολύ περίεργο».

Σε πρώτο πλάνο: Μην είσαι αυστηρή, το παιδί βελτιώθηκε σίγουρα, ολόκληρη Ντέμι Μουρ μπήκε για rehab εξαιτίας του. Γι' αυτό να είσαι υπομονετική αν κάτι ανάλογο συμβεί στον εραστή σου.

Βρες location, όπως ο Brad

Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 2

Στις μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που ασχολείται με το να ανακαλύψει τα καταλληλότερα μέρη για το γύρισμα. Ω ναι, το «κάδρο» είναι πολύ σημαντικό για τους σταρ και φαίνεται πως παραμένει κρίσιμο και στις ιδιωτικές τους στιγμές. Απόδειξη; Το πιο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ, οι Brangelina. Αφού πήρε την άδεια της Jolie, ο Brad αποκάλυψε ένα σεξουαλικό τους μυστικό: είπε λοιπόν ότι η πέτρινη σπηλιά που βρίσκεται πίσω από τον καταρράκτη της πισίνας τους στο Λος Άντζελες είναι ένα υπέροχο μέρος για σεξ… Και φυσικά δεν το αφήνουν αναξιοποίητο. «Έχουμε πάρα πολλά άνετα μέρη για να το κάνουμε. Αλλά αυτό είναι πιο καυτό».

Σε πρώτο πλάνο: Ενδιαφέρον, αλλά ελάχιστα χρήσιμο αφού δεν φαντάζομαι να έχεις πρόχειρη μια πέτρινη σπηλιά πίσω από την ιδιωτική σου πισίνα. Μήπως όμως έχεις κάποιο άλλο «καυτό» σημείο στο σπίτι σου το οποίο αφήνεις ανεκμετάλλευτο; Την ντουσιέρα σου, ας πούμε;

Αnd... cut, όπως η Angelina!


Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 3

Aς συνεχίσουμε όμως λίγο ακόμα με την Angelina, που πολλά έχει δηλώσει στο παρελθόν και είναι όλα τους... αιχμηρά. «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 14, με το αγόρι με το οποίο ήδη συγκατοικούσα... Κάποια στιγμή ένιωσα μια ασυγκράτητη ανάγκη να “ενωθώ” μαζί του, άρπαξα λοιπόν ένα μαχαίρι και τον έκοψα. Κι εκείνος έκανε το ίδιο».

Σε πρώτο πλάνο: Ίσως να παραείναι «ακραίο» για τα δικά σου γούστα, το ηθικό δίδαγμα όμως -ή καλύτερα το ανήθικο- είναι πως λίγα παιχνιδάκια υποταγής και επιβολής μπορούν να κάνουν καλό στο κρεβάτι σου.

Περισσότερα celeb sex μυστικά στη σελίδα ii


Ο βοηθός παραγωγής, όπως η μαμά του Zac Efron


Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 4

Έχεις σίγουρα ακούσει όλες αυτές τις ιστορίες για τους απαιτητικούς σταρ που τα θέλουν όλα στο πιάτο. Εισαγόμενο εμφιαλωμένο νερό στην κατάλληλη θερμοκρασία για το καμαρίνι τους, εξωτικά φρούτα και -γιατί όχι;- προφυλακτικά... Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να ισχύει για τον Zac Efron. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο βοηθός που τρέχει να προλάβει τις επιθυμίες του είναι.... η μανούλα! «Η χριστουγεννιάτικη κάλτσα μου φέτος ήταν γεμάτη προφυλακτικά. Μου αγόρασε την οικογενειακή συσκευασία», δηλώνει ο Ζακ - χωρίς να κοκκινίζει ούτε λίγο.

Σε πρώτο πλάνο: Όχι, για να μη νομίζεις πως μόνο η δική σου πεθερά είναι παρεμβατική. Τι να πει και η Vanessa, η σύντροφός του;


Ηχητικά εφέ, όπως η Cheryl Cole


Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 5

Τη σκηνή από το «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι», όπου η Meg Ryan προσποιείται οργασμό, μπορείς να την αναγνωρίσεις ακόμα κι όταν η τηλεόραση βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο. Κι αυτό γιατί τα «ηχητικά εφέ» της Meg ακούγονται πεντακάθαρα ακόμα και μέσα από κλειστές πόρτες. Οι υπερβολικές όμως εκδηλώσεις ενθουσιασμού δεν είναι πάντα απαραίτητες ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει η Cheryl Cole: «Νομίζω ότι οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τις απαλές, κοφτές ανάσες από τα δυνατά ουρλιαχτά. Διαφορετικά θυμίζεις πορνοστάρ».

Σε πρώτο πλάνο: Λαμβάνοντας υπ' όψιν σου πως η Cheryl θεωρείται μία από τις πιο σέξι παρουσίες του star system, δεν ρισκάρεις τίποτα ακολουθώντας τη συμβουλή της. Χαμένη σίγουρα δεν θα βγεις.


Ταινία μόνο για… κορίτσια, όπως η Megan Fox

Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 6

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γυναικείες φαντασιώσεις και σύμφωνα με τη Megan Fox, δεν θα έπρεπε να θεωρείται ταμπού: «Όταν μετακόμισα στο Λος Άντζελες, στα 18 μου, ερωτεύτηκα με πάθος μια χορεύτρια στριπτίζ. Όχι, δεν είμαι ομοφυλόφιλη, απλώς πιστεύω πως εν δυνάμει όλοι μπορούμε να νιώσουμε έλξη και για τα δύο φύλα».

Σε πρώτο πλάνο: Ακόμα κι αν νιώθεις πως δεν έχεις διάθεση για παρόμοιους πειραματισμούς, μια αντίστοιχη φαντασίωσή σου μπορεί να αποτελέσει πρώτης τάξεως πληροφορία για τη λίμπιντο του καλού σου. Έλα, μην τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου!

Ο έμπειρος συμπρωταγωνιστής, όπως ο Daniel Radcliffe


Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 7

Σου δίνει ατάκες την κατάλληλη στιγμή και είναι πρόθυμος να μοιραστεί την πείρα του, εντός και εκτός πλατό. Αυτό φαίνεται πως παρακίνησε και τον Daniel Radcliffe που δηλώνει: «Είχα την πρώτη μου σεξουαλική εμπειρία στα 16, με μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερή μου».

Σε πρώτο πλάνο: Ο πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ σού επιβεβαιώνει πως δεν είναι μόνο «ο έρωτας» που «χρόνια δεν κοιτά». Το ίδιο κάνει και το σεξ.


Τα κατάλληλα props, όπως η Eva Longoria

Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 8

Αναφερόμαστε στα αντικείμενα εκείνα που είναι απαραίτητα για το γύρισμα μιας σκηνής. Και η σέξι Eva Longoria δεν μπορεί να κάνει χωρίς τα πολυτελή, μεταξωτά της μαντίλια. «Μου αρέσει να βρίσκομαι δεμένη στο κρεβάτι από έναν άντρα που ξέρει να παίρνει πρωτοβουλίες».

Σε πρώτο πλάνο: Εδώ η Eva δίνει μαθήματα υποταγής σε σένα που επιζητάς να νιώσεις θύμα χάριν ενός ανώτερου σκοπού: του απόλυτου οργασμού. Άλλωστε σε αυτό το παιχνίδι, αυτός που υποτάσσεται είναι συνήθως εκείνος που βγαίνει κερδισμένος.

Περισσότερα celeb sex μυστικά στη σελίδα iii

Ατομική πρόβα, όπως ο Robert Downie Jr

Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 9

Όλοι οι σταρ δουλεύουν το ρόλο τους και μόνοι τους, κάποιοι μάλιστα εντατικότερα από άλλους: «Πριν παντρευτώ, η αυτοϊκανοποίηση ήταν το αγαπημένο μου χόμπι» δηλώνει ο Robert Downie Jr σε μια κρίση ειλικρίνειας.

Σε πρώτο πλάνο: «Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου, πώς θα σε αγαπήσουν και οι άλλοι;»


Γυρίσματα στο εξωτερικό, όπως η Eva Mendes


Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 10

Το να χρειαστεί να ταξιδέψεις για τις ανάγκες ενός ρόλου είναι σίγουρα μια ευτυχής συγκυρία. Ιδιαίτερα για την υπερσέξι Eva Mendes που δηλώνει: «Έχω κάνει σεξ και στις 50 πολιτείες της Αμερικής».

Σε πρώτο πλάνο: Μήπως ήρθε η ώρα να οργανώσεις επιτέλους εκείνη τη ρομαντική απόδραση με τον καλό σου;Ή καλύτερα εκείνο το οδοιπορικό που πάντα λέγατε ότι θα κάνετε στην Ελλάδα;

Εσωτερική λήψη


Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 11

Οι πρωταγωνιστές αποδίδουν καλύτερα όταν γνωρίζουν καλά το «σετ», το σκηνικό των γυρισμάτων. Ένα ακραίο παράδειγμα αυτού αποτελεί και η Sienna Miller που δηλώνει: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 16, στο πατρικό μου, μετά από προτροπή της μαμάς μου. Δεν ήθελε να τριγυρνάω από δω κι από κει».

Σε πρώτο πλάνο: Ίσως είναι λίγο αργά γι’ αυτό, αλλά όχι και για να εκπληρώσεις εκείνη την παλιά φαντασίωση να το κάνεις στο παιδικό σου υπνοδωμάτιο… Κάτι θα ξέρει η Sienna.

Απαιτητικά ωράρια… όπως της Kim Catrall

Sex μυστικά: 12 celebrities αποκαλύπτουν - εικόνα 12

Οι σταρ του Χόλιγουντ, ταξιδεύοντας, αλλάζουν συχνά time zones. Ποιο είναι το ιδανικό αντίδοτο στο αναπόφευκτο jet lag; Σύμφωνα με την Kim Catrall: «Το σεξ! Μείνε ξύπνιος όσο το δυνατόν περισσότερο και, στο ενδιάμεσο, διασκέδασέ το».

Σε πρώτο πλάνο: Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τη Samantha του «Sex and the City». Όσο για την επίτευξη μιας εκ των πιο διάσημων πανανθρώπινων φαντασιώσεων, μάλλον μόνο ένα learjet μπορεί να την κάνει πραγματικότητα.

Διάβασε επίσης:

Φάκελος Σεξ: Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις
Πώς θα ξεπεράσεις το κακό σεξ; 4 σεξολόγοι απαντούν!
Τα πάντα γύρω από το σεξ στο blog της Σάντυ Κουτσοσταμάτη


Πηγή: Celebrity

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ