Σπίτι - Διακόσμηση20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Βιομηχανική διακόσμηση | Οι 4 ιδέες να την εντάξεις στο χώρο σου

Έξυπνοι και δημιουργικοί τρόποι να υιοθετήσεις το trend στη διακόσμηση του σπιτιού σου

βιομηχανική διακόσμηση

Η industrial διακόσμηση ή αλλιώς βιομηχανική διακόσμηση, λόγω των μεταλλικών στοιχείων και των όχι και τόσο κομψών καλωδίων εμφανιζόταν κατά βάση στους εργασιακούς χώρους, γι’ αυτό και ονομάστηκε και βιομηχανική.

Παρ’όλα αυτά, με τη γενικότερη στροφή των τάσεων στο design προς το urban και minimal ρεύμα, τα πράγματα άλλαξαν και τώρα το industrial στοιχείο είναι ένα από τα πιο βασικά στη διακόσμηση. Πλέον, όχι μόνο απλώς ενσωματώνουμε το βιομηχανικό στοιχείο στο χώρο μας, αλλά τον μεταμορφώνουμε με απλούς, έξυπνους και πολύ στυλάτους τρόπους.

Το μπρούτζινο χρώμα, οι τοίχοι από τούβλα, οι μεταλλικοί σωλήνες και τα ξύλινα πατώματα είναι ορισμένα από τα βασικά στοιχεία του πώς μπορείς να εντάξεις την βιομηχανική διακόσμηση στο σπίτι σου.

Δες στο παραπάνω gallery τις ιδέες για να εντάξεις τη βιομηχανική διακόσμηση στο δικό σου χώρο

Δες ακόμα: 5+1 ιδέες για βιβλιοθήκη στο σαλόνι | Πώς να την εντάξεις στο χώρο σου;

Μπρούντζινο & μεταλλικό χρώμα: Επίλεξε έναν από τους ωραιότερους τρόπους να εντάξεις τη βιομηχανική διακόσμηση στο σπίτι σου. Από πάγκους, σε διακοσμητικά, κάδρα και φωτιστικά, το μπρούτζινο χρώμα και το μεταλλικό στοιχείο μπορούν να κυριαρχήσουν στον χώρο σου.

Διακοσμητικοί σωλήνες: Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις είτε ως φωτιστικό, όπως βλέπεις εδώ, είτε για να δημιουργήσεις κάποιο έπιπλο, ή τραπεζάκι, ακόμα και ως πλαίσιο για κάποιο κάδρο

Τοίχοι από τούβλα: Μπορεί να είναι στο κλασικό χ΄ρωμα ή ακόμα και σε λευκό ή μαύρο, ανάλογα την επιλογή σου. Μπορείς να εντάξεις ένα τέτοιο τοίχο στο σαλόνι ή την κρεβατοκάμαρά σου.

Ξύλινα πατώματα: Μια από τις πιο κλασικές τάσεις, η οποία όμως μπορεί να μεταμορφωθεί ανάλογα την απόχρωση που θα επιλέξεις. Οι επιλογές είναι πολλές και βρίσκονται στο χέρι σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Best of network