Σπίτι - Διακόσμηση03 ΜΑΡΤΙΟΥ, 2019

Πώς να διακοσμήσω το γραφείο; Οι 5 καλύτερες ιδέες

Οι τρόποι για να αποκτήσεις το πιο stylish γραφείο

πώς να διακοσμήσω το γραφείο

Αναμφίβολα, το γραφείο είναι ένας από τους χώρους που περνάμε πολλές ώρες της μέρας μας. Και επειδή βρίσκεσαι συνέχεια εκεί θέλουμε να είναι όσο πιο ευχάριστο και stylish γίνεται. Για αυτό λοιπόν ήρθε η ώρα να σου απαντήσουμε στο ερώτημα «Πώς να διακοσμήσω το γραφείο μου;».

Δες τις παρακάτω προτάσεις, διάλεξε ποιόν από τους πέντε τρόπους διακόσμησης προτιμάς και προσάρμοσέ τον στο δικό σου προσωπικό στυλ για ένα stylish workspace.

Δες ακόμα: 5+1 ιδέες για βιβλιοθήκη στο σαλόνι | Πώς να την εντάξεις στο χώρο σου;

Με βάση το λευκό, δημιούργησε ένα ήπιο χώρο που θα εργάζεσαι, διακόσμησε τον με κάποια φυτά εσωτερικού χώρου και ορισμένα από τα αγπημένα σου posters.

Πιο αρχοντική και ζεστή πρόταση για εσένα που αγαπάς αυτές τις αποχρώσεις. Επίλεξε μια μεταλική καρέκλα να τη συνδυάσεις με το αγαπημένο σου γραφείο. Μικρά και διακριτικά διακοσμητικά στον τοίχο σου, καθώς και ένα φυτό ή ακόμα καλύτερα μερικοί κάκτοι, θα ολοκληρώσουν το πιο stylish workspace.

Νεανική πρόταση για εσένα που προτιμάς το λευκό μέταλλο. Χρησιμοποίησε δικά σου αξεσουάρ γιανα διακοσμήσεις το χώρο σου, πάρε μια ωραία κουβέρτα και «ντύσε» την καρέκλα σου και ολοκλήρωσε το χώρο με φωτογραφίες και αφίσες

Κλασικό στυλ γραφείου. Σκούρα χρώματα, μια εξίσου αριστοκρατική λάμπα, τα κατάλληλα γραφικά είδη και ε΄να μικρό μπονσάι.

Μοντέρνο και βιομηχανικό, δεν χρειάζεται πολλά. Ένας πέτρινος τοίχος βαμμένος σε λευκό, μαύρα κάδρα , μια καρέκλα στο αγαπημένο σου χρώμα και ορισμένα led φωτιστικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Best of network