Σπίτι - Διακόσμηση07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Άγιος Βαλεντίνος | Τα μυστικά του Feng Shui να κρατήσεις ζωντανό (ή να βρεις) τον απόλυτο έρωτα!

Είναι πανεύκολα και μπορείς να τα εφαρμόσεις σήμερα κιόλας!

Άγιος Βαλεντίνος | Τα μυστικά του Feng Shui να κρατήσεις ζωντανό (ή να βρεις) τον απόλυτο έρωτα!

Μπορεί να δίνεις έμφαση στο look σου, στην οργάνωση του τέλειου ραντεβού και του ιδανικού δώρου μήπως όμως ξεχνάς το πιο βασικό; Την ιδανική ενέργεια για να περάσεις έναν ονειρεμένο Άγιο Βαλεντίνο φέτος.

Ναι ναι, κι όμως! Είτε έχεις ήδη μια όμορφη σχέση, είτε όχι, η διακόσμηση του σπιτιού και ιδίως του υπνοδωματίου σου μπορεί να βελτιώσει αισθητά την ποιότητά της (ή αντίστοιχα, τις πιθανότητες να την αποκτήσεις). Καλά κατάλαβες, στο Feng Shui αναφέρομαι!

Κι αν ανήκεις σε εκείνους που πιστεύουν πω το Feng Shui έχει να κάνει με κιτς συντριβάνια, μπιμπελό και κρεμαστά, ετοιμάσου να εκπλαγείς! Αφιέρωσε ένα απόγευμα για να διαμορφώσεις το υπνοδωμάτιό σου και να ενισχύσεις “μαγικά” την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή.

Ανακάλυψε παρακάτω τα πιο εύκολα μυστικά Feng Shui για την ερωτική σου ζωή!

#1 Επίλεξε ροζ

Ήξερες πως το απόλυτο χρώμα του ρομαντισμού και της θηλυκότητας επιδρά ευεργετικά και στην ψυχική αλλά και καρδιαγγειακή υγεία; Έχει ακόμα τη δυνατότητα να σε βάλει σε ευχάριστη, ρομαντική διάθεση έλκοντας έτσι τον έρωτα! Ωστόσο, αν δεν σου αρέσει το ροζ, αντικατάστησέ το με ένα άλλο χρώμα που σου εμπνέει την ηρεμία, το ρομαντισμό και την καλή διάθεση. Στο Feng Shui σπάνια υπάρχουν αυστηρά “πρέπει”.

#2 Όλα διπλά!

Σύμφωνα με το Feng Shui, τα διπλά αντικείμενα στο σπίτι προκαλούν και το… έτερόν σου ήμισυ. Τι εννοώ; Αντί για ένα μονάχο διακοσμητικό μαξιλάρι, προτίμησε δύο, αν έχεις μία πολυθρόνα στο σαλόνι, πάρε μία ακόμα, διάλεξε πάντα διπλά τα μικροέπιπλα και τα αντικείμενα στην κρεβατοκάμαρά σου (φώτα, κομοδίνα, διακοσμητικά κτλ).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Best of network